En hemlighet för Building Authority och att marknadsföra din blogg

linkedin svarJag har tidigare skrivit om hur hjälpsam Google Alerts är som en strategi för ryktehantering. Här är ett bra tips för dig att driva myndighet för dig själv, din produkt eller din tjänst och för att hjälpa till att marknadsföra din webbplats eller blogg LinkedIn-svar och Google Alerts.

För de villkor som du vill bygga myndighet på inom LinkedIn, gör en Google Alert! Välj "Webb" som typ och "som det händer" för hur ofta. Exempel: Om jag vill bygga upp mig själv som expert på sociala nätverk kan jag ställa in en Google Alert enligt följande:

Google Querystring för LinkedIn-svarvarningar

webbplats: http: //www.linkedin.com/answers/ “socialt nätverk” “socialt nätverk”

Detta kommer att skicka ett mejl till mig varje gång någon ställer en fråga på LinkedIn-svar, vilket ger mig möjlighet att svara och bygga auktoritet i LinkedIn samt ge möjlighet att sätta tillbaka länkar till de webbplatser jag vill marknadsföra. LinkedIn-svar kan vara ett utmärkt sätt att marknadsföra din blogg eftersom folk kan leta upp tidigare frågor och svar. Det är en växande kunskapsbas som är mycket populär.

6 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Bra ide. Jag hade nyligen läst Guy's inlägg om fördelarna med att använda LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Men jag hade inte räknat ut hur jag skulle kunna använda svaren effektivt. Jag kan inte tro hur förlamad tjänsten är, inte erbjuda några flöden kring ämnen / nätverk. Så jag försökte skapa en retro-feed (statisk sidmatningsgenerator) utan framgång (cookieproblem). Jag var redo att bojkotta Answers-systemet helt och hållet för att jag var så bakom tiden, men LinkedIn verkar ha den kritiska användarmassan som gör det till ett övertygande forum.

    Nu med den här lösningen kan jag börja bli en vanlig bidragsgivare. Tack!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.