SEOmoz släpper mor till alla SEO-appar

seomoz

Jag är ett stort fan av Rand Fishkin och SEOmoz. Ofta hör jag murmur i branschen för sökmotoroptimering om SEOmoz som är rätt eller fel ... men jag har ännu inte sett en enda organisation samla så många resurser, proffs, verktyg och tester med avseende på SEO.

Rand själv är en annan anledning till att jag älskar SEOmoz. Nyligen, när jag upptäckte en bisarr trend med en av mina kunders webbplatser över deras sidor (miljoner) sidor, tog Rand lite tid efter jobbet att ha en powwow med oss. Han lyssnade tålmodigt, utbildade och hjälpte oss att skapa en testplan. Han bekräftade också många av våra misstankar. Ganska osjälvisk kille! Jag är bara PRO-medlem och han tvekade aldrig att hjälpa till.

seomoz app

SEOmoz testar nu en Organic Search-webbapplikation för att spåra dina sökmotoroptimeringsinsatser. Tidigare använde SEO-killar som jag en kombination av SEOmoz-verktyg, Webmasters, Analytics, Authority Labs, Majestic SEOoch Semrush för att spåra ett antal variabler:

  • Konkurrenskraftig rang - observera de organiska konkurrenterna.
  • Nyckelord Rank - observera vår sökordsrankning och spåra framsteg.
  • CTR och omvandlingar - övervakning av klickfrekvenser till våra sidor och omvandling av besökare till kunder.
  • Bakåtlänkarna - övervaka vem som länkar till oss och styrkan på dessa webbplatser.
  • Genomsökningstest - analysera sid- och webbplatskonstruktion för att säkerställa att innehållet optimeras för sökmotorerna.

SEOmoz fortsätter att överträffa mina förväntningar som en pedagogisk resurs. Deras avancerade träningsvideor, verktyg och spetskompetens som tjänsteleverantör fortsätter att förbättras. Anmälan till SEOmoz i ett år och att delta i en enda SEOmoz-händelse kan ge utdelning för din organisation. Om du är en byrå som vill utöka dina designerbjudanden till sökning är SEOmoz ett måste.

Grattis till Rand och hans organisation för detta fantastiska tillskott. Jag ser fram emot att se den utökade funktionaliteten nästa år. Och jag spårar redan mina första kampanjer i den! Om du vill se det i aktion har SEOmoz flera webinarier schemalagda i PRO-applikationen, registrera nu.

2 Kommentarer

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.