Dela dina favoritmarknadsböcker via hörbart

hörbara

Det har gått ett tag sedan jag var hörbar abonnent men jag började nyligen säkerhetskopiera. Hörbart innehåll innehåller mer än 250,000 XNUMX ljudprogram från ledande ljudboksförlag, programföretag, underhållare, tidnings- och tidningsförlag och leverantörer av affärsinformation. Audible är också den främsta leverantören av talade ljudprodukter för Apples iTunes Store.

Jag har mycket mer tid att lyssna till böcker medan jag kör eller arbetar än att ta mig tid att läsa dem. Jag läser fortfarande många böcker, men min produktivitet för att utbilda mig och hålla koll på mina kollegers senaste böcker ökade kraftigt när jag började lyssna på böcker.

Registrera dig för ditt gratis 30-dagars hörbart prov

Att köpa din ljudbok är ganska enkelt via mobil. Ladda ner Hörbar applikationer. Du kan upptäcka ljudböcker på endera plattformen och du kan köpa dem på både Audible-webbplatsen eller Amazon med din Amazon-inloggning. Deras sökning är ganska robust, du kan bläddra efter kategori, sortera efter försäljning, relevans eller släppdatum, hitta förkortade versioner och massor av andra alternativ.

Hörbara sökresultat

 

När du har köpt öppnar du Audible-applikationen och din ljudbok laddas ned. Du kan sedan lyssna på ljudboken. En av funktionerna jag verkligen gillar är att jag kan öka den hastighet med vilken ljudboken dikteras, så att jag kan lyssna på boken på ett snabbare klipp.

Audible blir socialt

Audible introducerades nyligen omedelbara bokrekommendationer. Denna nya funktion gör det möjligt för lyssnare att ge alla ljudböcker de äger i sitt bibliotek till andra direkt via e-post, text, Facebook Messenger eller WhatsApp, med sina iOS-, Android- och Windows 10-enheter. Varje mottagare får sin första titel genom programmet gratis, och Audible betalar författare, skådespelare och andra rättighetsinnehavare motsvarande värde för varje mottagares första titel!

Funktionen är enkel att använda. Klicka bara på Skicka den här boken ikonen i ditt bibliotek, och ljudboken du rekommenderar är gratis om det är mottagarens första gången du accepterar en ljudbok via den här funktionen.

Audible Skicka den här boken

Hur coolt är det om du är författare till en bok som har släppts i hörbart format? Vilket bra sätt att få din bok i läsarnas händer!

Registrera dig för ditt gratis 30-dagars hörbart prov

Utlämnande: Detta är en sponsrad konversation skriven av mig på uppdrag av Audible. Åsikterna och texten är alla mina.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.