Dela, spara och hitta med Trunk.ly

bokmärke sociala webben

För några veckor sedan registrerade jag mig för Trunk.ly. Tänk dig att kombinera Delicious eller Diigo med Twitter ... det är Trunk.ly! I grund och botten ställer du in alla dina onlinekonton med Trunk.ly och de hittar och indexerar varje enskild länk som du lägger upp. Jag uppskattar allt som sparar mig några minuter om dagen och det här är en stor tidsbesparing.

När jag trodde att Delicious skulle stänga dörrarna (innan de upphävdes) bytte jag alla mina bokmärken till Diigo. Problemet är naturligtvis att jag måste märka, spara och dela varje länk. Trunk.ly tar bokmärkessteget genom att helt enkelt övervaka mina inlägg till LinkedIn, Twitter, Facebook, Quora, tumblr, Posterous, Instagram, Google Reader, RSS-flöden och mer!

trunkly s

Ytterligare två funktioner är fantastiska ... Trunk.ly förhandsgranskar video och bilder från varje länk i motsvarande artikel. Trunk.ly lägger också allt i en mycket indexerad bokmärkesdatabas. Att söka i mina bokmärken är lika enkelt som att skriva in "från: douglaskarr" med mitt sökord. Trunk.ly tillhandahåller också ett syndikeringsflöde för dina länkar om du vill publicera dem någon annanstans eller om folk prenumererar på dina länkar.

Om du inte uppskattar allt buller och nonsens på sociala medier, låter Trunk.ly dig också att helt enkelt följa någon och få länkarna de delar. Det skär ut en hel del buller med de bullrigare sociala människorna där ute!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.