Jobbar du för många timmar hemma? Ett enkelt sätt att stoppa ...

InsticksmodulenIkväll lämnade jag min strömförsörjning till min bärbara dator på jobbet. Jag hade två strömförsörjningar (en annan bra sak att göra ... köp alltid en extra!) Men en av dem gick nyligen på fritz.

När jag skriver det här inlägget har jag två timmar och 2 minuter kvar för att få göra lite arbete. Visst, jag har andra datorer i huset - men ingenting fungerar riktigt bra som din egen bärbara dator konfigurerad som du är van vid den. Ikväll tävlar jag till:

  1. Granska lite kod som ett företag skickade till mig för att få min vägledning om huruvida det är spagettikod eller värt att rädda.
  2. Fullständigt bedöma en PHP-tävling som var förfaller igår.
  3. Granska några sidlayouter som Stephen har slutfört för ett projekt vi arbetar med.
  4. Fortsätt förbättra några av mina WordPress plugins.
  5. Fortsätt att göra lite Blog-Tippning.

Och där har du det ... nu har jag två timmar kvar efter att ha skrivit det här inlägget! Så tipset är: Lämna din strömförsörjning på jobbet! Det kommer definitivt att begränsa dina timmar för att slutföra ditt arbete hemma.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.