Enkel kundservice

kundservice

Tro det eller ej, det är inte alltid marknadsföring, bloggar, virala meddelanden etc. Ibland är det helt enkelt bra kundservice. Jag har en fossilklocka som är nära och kär för mig eftersom mina barn köpte den åt mig en födelsedag. Jag hoppas att det varar för alltid. Batteriet håller i ett år eller två. Mitt batteri tog slut för några dagar sedan men jag fortsatte att bära klockan. Låter lite dumt men jag gjorde det för när jag tittar på det tänker jag på mina barn ... och om jag fortsatte titta på klockan stannade skulle jag komma ihåg att få ett batteri.

Nedre våningen från mitt arbete är Windsor Jewelers (Västsidan av Meridian strax söder om cirkeln). Jag hade aldrig stigit in där (hej ... jag är en ensam 38-årig pappa, vad behöver jag smycken till?) Men bestämde mig för att se om de skulle installera batteriet åt mig.

När jag gick in vid ytterdörren närmade sig en söt kvinna och frågade om hon kunde hjälpa mig. Jag berättade för henne om klockan och hon tog den från mig och lämnade den till mig till en klocktekniker (?) Som hade ett kontor där i butiken. Inom några minuter (på allvar) slog han in ett nytt batteri, ställde in tiden, städade klockan och lämnade tillbaka den till mig. Han hade på sig ett av dessa coola juvelerglasögon och rörde sig bokstavligen så fort att jag knappt kunde se hur han hade gjort det. Jag hade bara tid att läsa en artikel på väggen som skröt att folk som har flyttat från Indianapolis fortfarande bara litar på Windsor att fixa sina klockor och klockor. Jag har inga tvivel.

Marknadsföring kan ge dig affärer, men bra kundservice misslyckas aldrig med att behålla det.

Inom några minuter betalade jag avgiften (en stor $ 9, inklusive batteri) och gick ut ur affären. Kvinnan som hade stärkt mig bad mig att komma tillbaka snart. Wow.

Windsor Jewelers

Jag är inte säker på när jag kommer att behöva en juvelerare igen. Även om jag inte är det, vet du var jag är om ett år från och med nu när mitt klockbatteri blir urladdat!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.