Hur man skriver den perfekta Tweet

Bortsett från att ha något bra att säga, finns det ett mönster för att skriva en bra tweet på Twitter. (Följer du me och den Martech Zone?). Gerry Moran har skrivit ett bra inlägg och sammanställt en ritning för publicera den perfekta tweet.

Gerry rekommenderar tre sociala mediamål för dina tweets ... förstärkning, engagemang och konvertering. Jag kunde inte hålla med mer! Eftersom det är så mycket buller på Twitter, tycker jag att jag har fler konversationer på Facebook och gör lite mer förberedelser med mina tweets. Det resulterar faktiskt i mig tweeting mindre, men att få mer uppmärksamhet när jag gör det. Och det fungerar - jag fortsätter att växa i mitt följe och mina tweets delas konsekvent och klickas igenom.

Hur man skriver-den-perfekt-Tweet

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.