Banker uppmuntrar global uppvärmning

UPDATE 8 / 9 / 2007: Inte säker på om det hade något att göra med mitt blogginlägg, men Sky Financial har nu återbetalat 1.75 dollar.

Meddelande till min bank, Sky Financial:

Den 8/3/2007 reste jag till bankomaten Smith Valley ATM och County Line ATM utanför US31 och båda bankomaterna var ur drift. Jag skulle uppskatta borttagningen av utländsk ATM-ANVÄNDNINGS SERVICEAVGIFT 08 dollar på mitt konto. Jag hade inget annat val än att besöka en bankomat hos en annan bank.

Svar från Sky Bank:

Mr. Karr,

Tyvärr kan vi inte återbetala serviceavgiften för utländsk bankomat. Det finns fem olika platser inom en radie på 5 mil inom Greenwood. För ytterligare diskussion om denna fråga kan du prata med din Greenwood Financial Center-chef.

Även med den kommande sammanslagningen med Huntington Bank kan du använda alla Hunington Banks bankomater utan serviceavgifter alls. Det finns nu 1,400 bankomater mellan Sky och Huntington som du kan använda.

Tack för att du bankade med Sky Bank.

Original text

Sky Financial Feedback

Det är därför jag hatar banker och varför diskussionen är över:

 1. Don't thank me for banking with Sky Bank. I tried twice to bank with Sky Bank but your ATMs were down.
 2. Så du förväntar dig att jag fortsätter att köra från bankomat till bankomat tills jag hittar en som fungerar?
 3. I'm supposed to get excited that there will be 1,400 more ATMs that may be unavailable?

If you've ever seen how many fees I've racked up with these guys, you'd choke. The fact that they won't excuse a simple $1.75 is ridiculous. I hope the entire Customer Service department gets downsized in the merger.

Here's the five locations… convenient, huh?

Sky Financial Bank-bankomater i Greenwood

13 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Doug

  Du måste följa med onlinebanken. Jag har bankat med Everbank under de senaste åtta åren. De ersätter mig upp till $ 8 / månad på uttagsautomater. De tillhandahåller till och med portokostnaden för att skicka kvitton in.

  Everbank erbjuder också massor av andra fantastiska funktioner som de flesta banker till och med kan röra vid.

  Jag kan inte tro hur många människor som fortfarande använder tegel och murbruk. Jag förstår verkligen inte poängen.

  Hälsningar,

  Kåt

 4. 4

  Bara för att få dig att må bättre - nej, inte riktigt.

  Jag skulle säga att det är ny banktid, men situationen skulle inte förbättras. Ditt enda verkliga alternativ är att prata med din lokala bankchef.

  Re 1400 bankomater - det är 1400 mellan de två bankerna, inte 1400 nya, och sprids mellan hur många stater? Och har du någonsin sett en Huningdon-bankomat där du bor? Jag har aldrig sett en här.

  Min personliga kontobank är också på Sky. Det har sålts tre eller fyra gånger sedan jag har varit där. Jag har aldrig haft problem, men jag använder inte bankomater.

 5. 5

  Jag tror att det som verkligen stör är det extremt höga priset på serviceavgifter. 1.50 $ till 1.75 $ per transaktion? Heck, du måste ta ut minst $ 100 åt gången för att få sugaren att nå 1%!

  Här i Kanada har vi bara ett fåtal banker vilket är trevligt, men det blir färre och färre bankomater från varje bank och fler av de oberoende bankomaterna dyker upp överallt. Färre bankautomater och mer oberoende = mer serviceavgifter ...

  Jag befinner mig och säger ”JA!” till cash-back när du blir tillfrågad vid utcheckningen i en butik - ingen dum serviceavgift ... Och vad är det med "serviceavgift" ändå? Det är en bekvämlighetsavgift. Min bank debiterar mig för service - bara inte riktigt säker på vad jag får för det ...

  Banker och mobiltelefonföretag - banan i min existens.

  • 6

   Lite roligt ... Jag tror att jag fortfarande kan ha ett Royal Bank of Canada-konto där uppe. Om det inte stängdes för avgifter (vilket det antagligen var) ... vem vet, kanske är jag miljonär! Speciellt nu när loony växer starkare än vår bock!

   Amen på bankerna och mobiltelefonföretagen. Det verkar som att ju äldre du är som företag desto värre blir du att ta hand om kunden! Kasta flygbolag där också.

 6. 7

  @Rick: Jag är en enorm onlinebankir, Rick. Jag tror att det är därför jag blev så ångad över det här. Jag öppnade till och med mitt konto online! Det kostade dem aldrig en cent att hantera min verksamhet.

  @Randy: Bra att höra att de behandlar dig rätt, Randy! Jag ska öppna ett konto hos dem.

 7. 8
 8. 9

  Hur vågar du kommentera att du hoppas att hela kundserviceavdelningen har minskat på grund av fusionen ??? Du vet, det finns många av oss som arbetar där som skulle ÄLSKA att ge er alla er tillbaka, men vi har inte befogenhet att göra det. Det finns hundratals människor som kommer att förlora sina jobb. Hundratals barn som deras livsstil brukar förändras dramatiskt. Så gör inte en sådan kommentar eftersom du inte kan komma överens med en dum liten $ 1.75 ATM-avgift som du ändå fick tillbaka för din lilla Crybaby-webbplats. Det är inte kundtjänstfel som du har debiterats och det är inte heller deras fel att det inte fick återbetalning först. Vad du gjorde för att få tillbaka det var bra men de hårda kommentarer du gjorde riktades till fel människor. Jag kan nästan garantera dig att om du pratade med NÅGRA av representanterna från jobbet skulle de berätta att de skulle ÄLSKA att ge dig tillbaka dina avgifter. Så innan du känner munnen om människor, känn dina fakta innan du krossar människor mer än vad ett företag redan har krossat dem. De flesta människor som tappar jobb har varit där i flera år och det är inte deras fel att du debiterades en avgift som någon miljonärbankir beslutade att ta ut så att han kan bli rikare. Vad du borde ha sagt var att du hoppas att de människor som gör reglerna tappar sina jobb. Vi får inget betalt och tar så mycket missbruk, din kommentar är mindre missbruk. Hur skulle du vilja ha det om någon sa till dig imorgon att du inte hade jobb längre? Eller om någon i din familj fick veta att ett annat företag tog över deras och att de inte längre behövdes? Det är en svår hit att ta. Så gör inga kommentarer baserat på vad du tycker, lär dig fakta innan du bestämmer att du ska önska oss alla från ett jobb.

  • 10

   Kund,

   Det enda sättet ett företag förändras på är inifrån. Om stora anställda lämnade dåliga arbetsgivare eller dåliga företag skulle det ge företaget en läxa.

   Om du verkligen ville göra något åt ​​det och tror att det också är orättvist bör du lämna snarare än att stödja en sådan organisation.

   Du vet och jag vet att Sky Bank (och tidigare namn) tjänar enorma pengar på fattiga människor som betalar avgifter och böter. Det borde vara kriminellt ... men så länge de har lemmar att göra sitt bud, antar jag att saker och ting inte kommer att förändras.

   Doug

 9. 11

  LÄMNA? Det är lättare sagt än gjort när jobb nästan inte finns där jag bor. Det finns inga jobb där ute som inte har någon policy / procedur som alla kommer överens om. Bara för att du arbetar för ett företag som inte är perfekt gör du inte till en dålig person. Och kundtjänst har inget att göra med din 1.75 dollar. Vi tog inte upp den avgiften. Och jag tror att vi alla också betalar den dumma avgiften. Men jag måste säga till dig, de flesta banker debiterar det. Och de flesta banker debiterar dig för att använda din debitering i butiken. SKY gör det inte, men Huntington gör det. Så du förstår, det finns många policyer som suger och det är vart du än går. Jag är säker på att någon som arbetar på Walmart kan berätta om något som suger där .... så om de tar betalt för mycket för ett föremål är det personer som gör fel eftersom du känner att du har blivit rippad? Verkar för mig att du måste hitta bättre saker att göra med dig än att oroa dig för $ 1.75 och sedan vända dig om och önska att en hel avdelning på över 100 ska vara arbetslös och i arbetslösheten som du betalar skatt för !!!!

  • 12

   Kund,

   Jag kanske tar mina chanser på skatterna. Åtminstone försöker skatter vara rättvisa över inkomstintervaller (faktiskt straffar de de rika). Bankavgifter straffar helt enkelt medel- och underklassen.

   Det låter som om du är en passionerad anställd som bryr dig om dina kunder. Jag hoppas att du hittar något bättre! Det gör jag verkligen.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.