Video: Sliderocket Beta kommer snart!


Klicka igenom om du ser inte videon.

Utdrag: Du har sett Microsofts PowerPoint. Men du har aldrig sett ett internetaktiverat, samarbetspresentationsverktyg som Sliderocket - förrän nu. Här berättar Mitch Grasso, VD och grundare, om företaget Sliderocket och visar sedan en demo.

Sliderocket förbereder sig för en offentlig beta snart, registrera dig idag.

En kommentar

  1. 1

    SlideRocket är fenomenalt. Jag håller två presentationer direkt från SlideRocket imorgon på en konferens. Det gör det möjligt för mig att studsa mellan onlineexempel och bilderna extremt enkelt. (Naturligtvis har jag en .pdf-säkerhetskopia i min Gmail och på en flash-enhet för att vara säker! Kan inte lita på webbplatser hela tiden ....)

    Jag kommer förmodligen att publicera SlideRocket-länkar till min blogg senare i veckan efter presentationerna. Mycket rent gränssnitt.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.