Svara inte på en social mediaförfrågan på detta sätt

förlorade

En av mina favorit mobilapplikationer är waze. Det leder mig bort från trafik, hjälper mig att undvika faror och varnar mig för polisen framåt - räddar mig från snabba biljetter om jag råkar drömma och driva över gränsen.

Jag var i bilen häromdagen och bestämde mig för att ta en cigarrbutik för att hämta en present till en vän, men jag var inte säker på vilka som fanns i närheten. Resultatet var inte alltför imponerande ... med en cigarrbutik 432 km bort som "runt mig". Så jag gjorde vad någon bra kund skulle göra. Jag tog en skärmdump och delade den med Waze.

Tyvärr är detta svaret jag fick:

På vilket jag genast svarade:

Tråden stannade där.

Jag är inte säker på hur många företag som gör det, men det måste sluta. Om du tillhandahåller en gateway till ditt företag via sociala medier till dina kunder, bör du förvänta dig att de rapporterar problem på det sättet, och du måste människor som har rätt att svara.

1 av 4 användare av sociala medier klagade via sociala medieroch 63% förväntar sig hjälp

Jag tog redan några minuter av dagen eftersom jag brydde mig om appens kvalitet, jag tänker inte navigera till en annan sida, fylla i en massa information och vänta på svar ... Jag ville bara att du skulle få veta din app var trasig så att du kunde fixa den.

Ett bra svar skulle ha varit Tack @douglaskarr, jag har rapporterat problemet till vårt utvecklingsteam.

En kommentar

  1. 1

    Håller fullständigt med. Jag har gjort detta några gånger och jag får det vanliga svaret "kan du fylla i en felrapport" eller "kan du mejla oss på X" - och jag har svarat precis som du gjorde.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.