Sociala medier påverkan på handel

handel med social valutaeffekt

Igår installerade jag en Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender i mina föräldrars hus för att försöka få en signal i deras rum. Jag läste alla recensioner online och diskuterade det med ett par folk jag känner. Jag kunde inte hitta någon med ett definitivt yttrande och recensioner var blandade. så jag var tvungen att testa det själv. Tyvärr tog inte förlängaren upp och förstärkte signalen tillräckligt. Eftersom mina föräldrar har Ethernet-uttag (min pappa hade installerat för 20 år sedan när han byggde hemmet!) Kunde jag dock ansluta förlängaren till väggen, tillbaka till routern och det gjorde tricket.

Allt detta spelades ut i mina diskussioner om Twitter, Facebook och Google+... med en hel del människor som hoppas att lösningen skulle fungera så att de kan göra köpet. Sociala medier driver handel!

Som alla vet brukar användningen av sociala medieplattformar växa i en exponentiell takt. För att vara exakt har användningen av sociala medier under de senaste sju åren vuxit 7 procent. Vardagliga miljoner och miljoner människor uttrycker sin känsla och upplevelser om produkter och tjänster via sociala medier. Därför fokuserar många företag sin uppmärksamhet på social handel.

Denna infografik, Uppkomsten av social handel från Australiens Fedelta försäljningsställe, levererar helheten.

sociala medier-påverkan-handel

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.