Du gör fel!

oförrätter

Som marknadsförare är vi alla fullt medvetna om hur svårt det är att förändra människors beteende. Det är en av de svåraste sakerna du kan försöka göra. Det är därför Google för närvarande kommer att njuta av fortsatt söksuccé, eftersom människor är vana vid att "Google det" när de behöver hitta något på webben.

Bild 31.pngAtt veta detta, jag är fascinerad av antalet människor jag ser på Twitter och bloggar som berättar för andra att de använder sociala medier fel. Vad som fascinerar mig ännu mer är att det här är människorna som antingen arbetar som konsulter eller på byråer, vare sig det är PR, marknadsföring eller sociala medier.

Vill du ha en hemlighet om hur du kan främja sociala medier och hjälpa företag att växa sin verksamhet online? Sluta säga till folk att de gör det fel och börja berätta för folk hur de kan göra det bättre. Ingen vill bli tillsagd att de har fel, de vill veta hur de kan förbättra sitt företag. Det är ett enkelt sätt att växa ditt företag och se bättre användning av sociala medier på företagsnivå.

Vi lär oss alla hur man använder dessa verktyg, stärker människor och ser hur ditt företag tar fart.

En kommentar

  1. 1

    Jag håller med .. Jag gjorde ett nyligen inlägg med titeln "Sociala medier jag behöver en handledare?" Jag ser fler och fler företagare tänker eller börjar engagera sig i sociala medier men tycker att det finns en liten koppling. Vissa är oklara och andra försämrar förmågan hos sociala medier. För många "EXPERTER" hävdar att de är en expert eller lovande resultat de själva inte har uppnått. Med brist på kunskap och tid att lära sig säljs helt enkelt företagare. Jag följer och respekterar dem i sociala medier precis som om jag såg på dem som en finansiell konsult. Om finansiell konsult ännu inte har etablerat sig ekonomiskt, hur skulle de kunna rådgöra för mig?
    Jag skulle uppskatta all feedback på min blogg http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so... Något som småföretagare jag fortfarande formar och arbetar för att åta mig till. Tack.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.