Sociala nätverkare säger att de är överväldigade

Depositphotos 23794459 xs

Jag vet att jag är. Jag kan helt enkelt inte hålla jämna steg med alla konversationer som jag balanserar över alla mina sociala nätverk. Tack och lov, verktyg som Viralheat, Hubspot, HootSuite, Buffert och andra hjälper mig att hantera varningar, omnämnanden, svar och konversationer ... men jag känner mig fortfarande som om jag inte gör allt som jag borde göra för att hänga med. Jag är inte den enda enligt MyLife och Harris Interactive.

MyLife avslutade nyligen en nationell undersökning om beteenden på sociala medier. Studien avslöjar att sociala nätverkare växer sig ännu mer överväldigade med att jonglera det ökande antalet sociala nätverk och e-postkonton som de hanterar, vilket resulterar i en rädsla för att missa (FOMO) och övervägande av en "semester" från sociala medier helt och hållet.

Här är infografiken de sammanställde i undersökningen:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Vi trodde att tekniken skulle göra våra liv enklare ännu, vi har INTE mer "ledig" tid idag än för decennier sedan. Och för vissa av oss har gränserna mellan arbete och hem blivit suddiga. Vi är på våra enheter. Allt. De. Freaking. Tid. Bra info. Tack för att du delar 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.