Omvandlar sociala medier oss till psykopater?

sociala psykopater

Dags för lite fredagsglädje! Många människor följ mig och uppskattar inte min trubbiga sociala taktik online. Jag är inte säker på att någon har klassificerat mig som en psykopat offentligt eller inte, men det är nog ett par som undrar. Jag tror inte att jag är det - men jag brinner för mina debatter online. Jag blir till och med uppvärmd då och då - men jag försöker fortfarande visa respekt för andras åsikter.

Den långsiktiga effekten av att tillbringa sitt liv i den verkliga världen medan man ständigt är ansluten till den virtuella är ännu inte helt klarlagd. Medan behandling för internetberoende har funnits sedan mitten av 90-talet är det värt att notera att fler människor än någonsin uppvisar det ironiskt antisociala beteendet som nu är förknippat med att spendera för mycket tid online. Omvandlar sociala medier oss till psykopater?

Grunden till min personliga aktivitet online är det faktum att jag är offentlig och transparent i min identitet. Jag är ansvarig för de saker som jag säger online eftersom jag lägger mitt namn och mitt foto på det. Jag gör ingenting under anonymitet. Jag tror att mycket av det psykopatiska beteendet vi ser på nätet beror på att det inte finns några konsekvenser för människor som slår ut eller är onda när de gömmer sig bakom anonymitetens mantel. Jag tror inte att människor är mer onda på nätet än de någonsin har varit i verkligheten ... men det är lättare att vara psykopatisk när man inte hålls personligt ansvarig.

Socialpsykopat

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det har INGENTING att göra med sociala medier. Det är bara där problemet är mer visuellt och där informationen är att samarbeta med studien. Det har ALLT att göra med det faktum att amerikanerna ... är OBSESSERADE med arbete. Allt i deras liv kretsar kring någon aspekt av arbetet, och få får semester längre. När människor inte får tillräckligt med tid att spendera med sina barn (våra FRAMTIDA ledare osv.) Lär sig barnen inte hur man pratar om saker med sina föräldrar. Många lär sig inte de känslor som skiljer oss från djur. Jag har sett det på alla inkomstnivåer. Höginkomsttagarna är ofta på jobbet eller borta och spenderar mycket lite tid på att höja skattekrediten, jag menar barn ***. Fråga alla barnflickor eller au pair, det är sorgligt, men ändå riktigt äckligt samtidigt. När det gäller låga löntagare ... många arbetar två jobb etc för att skaffa och igen ... ..barn uppfostras inte ordentligt. Det är tråkigt runt ... ... vågar inte säga att Tyskland etc är desamma, de är MYCKET annorlunda när det gäller familjens ledighet (det är inte alltid mamman), semestern etc. Det finns ett bättre sätt att hjälpa till våra familjer. Jag läser artiklar hela tiden och talar om hur amerikaner är de mest effektiva arbetarna var som helst ... .. gå sedan till 6 timmars arbetsdagar och uppfostra dina d *** barn !!!

  • 3

   Jag tror att jag är en av de amerikaner som du talar om @driventowin: disqus! Men jag håller inte med om att jag valde att jobba över familjen. Jag gjorde alltid båda och har en otrolig relation med mina barn (jag var ensamstående far). Jag tror inte att du måste offra det ena för det andra. Och jag skulle aldrig sätta min familj sist.

   • 4

    Det är fantastiskt att höra mannen, det är det verkligen. Jag ser så många familjer där du bara vet att de är en familj b / c de anländer och lämnar tillsammans. Andra är så ansträngda från ekonomiska stressorer att de inte kan njuta av livet. Var du inställd innan du fick barn? Eller gör allt efter? Mycket lättare att göra om du har barn efter, men det kan göras.

    • 5

     Det var inte förrän jag startade mitt eget företag (med $ 0 och min son började på college) som jag hade friheten att blanda de två helt! Jag tror att jag jobbar många fler timmar än den genomsnittliga amerikanen - men mycket av det är utanför familjetiden från midnatt till 4:XNUMX 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.