Sociala bokmärken: Göm och sök

Depositphotos 27736851 s

UPPDATERING: - Med den nya webbdesignen och bristen på användning av länkarna bestämde jag mig för att ta bort dem. Inga klagomål hittills! Denna ändring fungerar fortfarande om du vill använda den.

Jag var rumpan för lite skämt som pågår över Nektros. Inlägget handlade om varför du skulle bli av med alla dessa länkar för sociala bokmärken på din webbplats. Jag har fått några andra människor att kommentera dem också ... någon sa till mig att jag bara hade 25 [sarc].

Jag ville inte ta bort dem ... Jag gillar dem typ. Jag är inte säker på varför exakt, men jag gör det. Förutom att det är lätt att bokmärka min sida, vill jag också att folk ska se alla webbplatser där ute som hjälper bokmärken. Det finns massor av dem! Jag är säker på att förr eller senare kommer de goda att stiga till toppen och de andra kommer att dö av, men jag vill inte pressa någon att använda den ena eller den andra.

Så ... jag gjorde vad någon bra hacker skulle göra. Jag hackade Sällskaplig plugin och lagt till lite JavaScript som växlar till eller från knapparna. Det tog tre ändringar:

 1. Redigera Sociable Plugin för att lägga till länken för att klicka på och av ... Observera att den nedre raden inte har förändrats ... det är bara för att visa var du ska lägga in koden:
  posta; $ html. = ' Social bokmärkning '; $ html. = '> div id = "bokmärke _'. $ postid. '" class = "social" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
 2. Redigera Sociable.css-filen för att ställa in lägg till en hand / pekare-markör ... eftersom det helt enkelt är en onclick-händelse och inte riktigt en länk:
  .länk {markör: hand; markör: pekare; }
 3. Redigera ditt temas rubrikfil för att sätta in den generiska funktionen för att slå på och av div:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Om du klickar på länken Social Bookmarking växlar innehållet till och från för det specifika inlägget!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja snälla gör det! Jag ville använda det här men trodde att jag gjorde något fel (men som någonsin med teknik, inte nödvändigtvis så) - Jag säkerhetskopierade originalet, tack och lov, för när jag försökte genomföra ändringarna bröt min blogg - tom skärm, ingen åtkomst till admin. En plugin-variant skulle vara så mycket mindre skrämmande för oss utan förmågan att göra sådana coola saker med tillförsikt! 🙂 x

 4. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.