Något ont är på väg hit…

Fick du någonsin en känsla av att något riktigt, riktigt dåligt är på väg att hända?

Vista på Leopard via Parallels

Skärmdump av Vista på väg att köras på min MacBookPro med Parallels 3.0 och OSX Leopard.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Du var tvungen att inkludera en rad från min engelska klass i ett blogginlägg - genialt! (Macbeth är en ond handel säger jag dig.)

  Hur som helst, jag tvivlar på att Aero Glass kommer att fungera under VM-miljön - korrigera mig om jag har fel.

 3. 4
  • 5

   Jag är ganska säker på att jag gillar Vista över Windows 3.11, Windows 95 och Windows ME. 🙂 Kalla mig en förrädare, men jag gillar faktiskt Vista - vi har det på min sons mega-system och Aero är fantastisk. OS är också solid, vi har aldrig haft ett problem.

 4. 6
 5. 7

  För ett par år sedan slutade jag ha problem med Windows XP. Det tog bara en enkel fix; ta bort strömkontakten och gömma den fula grå rutan i ett hörn. Ett mörkt, mörkt hörn.
  Strax före jultomten ville jag verkligen prova ett program som bara fungerade på Window. Efter ungefär 8 timmars felkorrigering, försökte installera om WinXP, hälsades jag med ett så ointuitivt programgränssnitt att jag övergav hela projektet tillsammans och betalade lyckligtvis en mycket större summa för ett Mac-program som faktiskt fungerar.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.