Ibland får jag mig att skratta!

SkrattaJag måste berätta för er ... jag tror min senaste inlägget var en av de roligaste jag någonsin har skrivit. Som du skall se av min bild i rubriken, jag tar mig sällan på allvar. Jag har också tidigare skrivit en hel del om vad jag tycker om att mäta din framgång på vad andra människor säger om dig. En bloggs framgång kan inte mätas externt, bara av dig!

Med det måste jag erkänna att jag förbannade er alla. Jag ville se reaktionerna från mina läsare ... och blogosfären ... när jag skrev min fruktansvärda titel som undvek till 'min blogg är bättre än din blogg'. Det var helt tungt i kinden, men jag var tvungen att se reaktionen. Det var ganska roligt! (Snälla ... jag lovar att jag skrattar med dig, inte åt dig!). Vissa människor tyckte dåligt om mig, vissa ångade på mig, vissa jämförde sedan deras betyg med mitt betyg och vissa påpekade att rankningen inte har något att göra med hur bra en blogg är.

Jag gillar att vara smart ibland för att se att reaktionerna är ... rör i grytan som de säger. Kanske den roligaste delen av detta (jag hoppas att jag inte är den enda som skrattar), är att det här inläggets popularitet tog mig upp till #70,178 XNUMX på Technorati -rankingen.

Så som marknadsförare tror jag att det pekar på ett par saker.

  • Chris Baggott sa en gång till mig att det ibland är bra att vara mitt i ett bråk och att provocera fram ett svar kan absolut hjälpa på sikt med ett företags strategi. Han menar inte manipulera ... han menar helt enkelt att det ger möjlighet att visa upp dina saker. I det här exemplet antar jag att det fungerade!
  • Ibland kan det bara tyder på att du är viktigare än du verkligen är. Det är kanske en sorglig sanning att vi kan manipuleras genom marknadsföring. Fortsätt säga att du är nummer 1 och kanske kommer du att bli det någon dag!

Kanske om ett par månader gör jag en smygattack och hävdar att jag är blogg nr 1 på Marketing Automation och ser var det tar mig. Men för tillfället är jag helt enkelt glad att jag inte tappade någon av er med mitt senaste bidrag!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.