Dagens SPAM

SPAMÄven med alla SPAM-filter i världen får jag fortfarande skräppost. Jag hatar SPAM, men jag måste erkänna en av mina skyldiga nöjen när jag skannar igenom SPAM, jag brukar läsa några. Jag genomsöker dem snabbt för att försöka identifiera saker som fångats av filtret som var giltiga kommentarer. Men då och då skannar jag över en liten pärla.

Här är min favorit Kommentarspam idag:

Hej. Mina komplimanger till en mycket trevlig webbplats. Jag har en fantastisk tid på dig att se din underbara katt. Mycket framgång i avel.

Huh?

6 Kommentarer

 1. 1

  Awe .. Stumpy segrade! Underskatta aldrig kraften hos en fyrbent ankunge.
  Btw, tack för besöket med din “underbara katt!”

 2. 2
 3. 4

  Vill du dela dina avelstips?

  Så vad gör du? Sätt dem i ett rum, lås upp det, kom tillbaka slutet av dagen och bam, 10 små söta kattungar som stirrar rakt upp på dig? 🙂

  • 5

   Alltför roligt. Jag har faktiskt en Jack Russell som inte tillåter något annat levande djur i vårt hem. Hans första offer var vår fågel, Ozzy. Hans nästa offer var en Gerbil som min son köpte till min dotter. Han är en jägare ... tålmodig och psykotisk. Vi älskar honom fortfarande.

 4. 6

  Vissa SPAM-kommentarer kan vara roliga. Har du provat att använda ett av plugin-programmen för skräppostskydd för matematiska kommentarer? Jag har hittat dem mycket effektiva för att blockera SPAM.

  Här är den jag använder:
  Matematisk kommentar Spam-plugin.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.