Fortsätter du på ämnet på din blogg? Använd ditt taggmoln för att se

cloudNär jag besöker andra webbplatser tittar jag mycket sällan på deras taggmoln. Jag är inte säker på varför, jag antar att jag vanligtvis är där för att jag befann mig där genom en referens eller titeln eller bildtexten var av intresse för mig.

Jag tycker dock att det är viktigt för bloggare att vara uppmärksamma på sin egen bloggs taggmoln. Du kan se mitt taggmoln i sidofältet under "Taggar". Jag tror att jag gör ett ganska bra jobb med att hålla på innehåll, eftersom mina molnreferenser företag, marknadsföringoch teknik. Det är verkligen vad jag ville ha innehållet på min blogg om så jag antar att jag gör ett ganska bra jobb.

Ett taggmoln (mer traditionellt känt som en viktad lista inom visuell design) är en visuell skildring av innehållstaggar som används på en webbplats. Ofta visas taggar som oftare används i ett större teckensnitt eller på annat sätt betonas, medan den visade ordningen i allmänhet är alfabetisk. Således är det möjligt att hitta en tagg efter alfabetet och efter popularitet. Att välja en enskild tagg i ett taggmoln leder i allmänhet till en samling objekt som är associerade med den taggen. - wikipedia

Var uppmärksam på ditt taggmoln, det kommer att ge dig informationen för att se om du håller på med innehåll eller inte. Ta en titt på några av dessa taggmoln och se om dessa webbplatser förblir på innehåll eller inte:

 • Martech Zone
 • Engadget
 • gapande Void
 • En lista förutom
 • Scobleizer

Bortsett från mina är detta några exempel på några mycket framgångsrika bloggar. När du jämför taggmolnet med definitionen av bloggen hittar du perfekt symmetri mellan dem. Jag antar att om ditt taggmoln inte ger en besökare en känsla av vad din blogg egentligen handlar om, bör du antagligen justera ditt fokus eller justera hur du beskriver och definierar din blogg.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Doug

  Jag landade på något sätt på din webbplats från click thrus och kan bara säga att den här artikeln var till stor hjälp. Som ny bloggare är det svårt att hålla jämna steg med alla SEO-idéer där ute. Tack för att du kondenserar det till ett smältbart format. Om jag bara kan räkna ut om jag lämnar en kommentar med min webbadress är detsamma som en trackback?

 3. 3
 4. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.