StumbleUpon fortsätter att mata min blogg

Ikväll analyserade jag några av de hänvisande webbplatserna för min blogg och jag kunde inte låta bli att se en statistik som sticker ut mer än någon annan - StumbleUpon driver mycket trafik till min webbplats! Det finns många bokmärkesajter på webben, men StumbleUpon har den strategiska fördelen som ingen av de andra har - de ger länkar efter relativt intresse.

När du laddar StumbleUpon verktygsfält (vilken du absolut bör du snubbla på webbplatser och ge dem tummen upp eller tummen ner. När du skapar en historik matchas de webbplatser som StumbleUpon skickar dig till nästa baserat på din sannolikhet att ge dem tummen upp. Det är en anmärkningsvärd process som är mycket intelligent.
besök

Kanske viktigare än antalet besökare som StumbleUpon skickar till mig är det faktum att det är en hänvisande webbplats med en mycket, mycket låg avvisningsfrekvens! Ungefär hälften av de personer som skickas till min webbplats klickar igenom till ett annat inlägg eller sida på webbplatsen. Det är en mycket låg avvisningsfrekvens, lägre än någon annan hänvisande webbplats.
avvisningsfrekvens

Till skillnad från Slashdot, digg, och de andra stora bokmärkesmotorerna, har StumbleUpon verkligen "Midas touch", vilket ger din blogg eller webbplats trafik som hittar ditt innehåll relevanta baserat på den profil de har utvecklat för dina besökares gillar och ogillar.

Stort tack till en av de andra ledande hänvisarna till min webbplats, bitbox. De har skickat mer trafik från att lägga mig till sin blogg än jag någonsin skulle förtjänat för att hjälpa dem. Om du är nybörjare eller erfaren grafiker, se till att kolla in Bittbox-webbplatsen och registrera dig för deras flöde. Det är en fantastisk webbplats med detaljerade handledning och massor av nedladdningar.

Lägg också märke till det Twitter kryper upp remisser! Om du inte har skapat en Twitterfeed eller lagt till en mekanism för automatisk bokning för att din blogg ska kunna publiceras på Twitter måste du göra det idag!

7 Kommentarer

 1. 1

  Förutom att skicka dina egna sidor till dessa källor Ta dig tid att snubbla eller Twitter om en vän. Utan att fråga kommer de ofta att ge tillbaka favören, och det finns så mycket mer trovärdighet när någon annan pratar om dig, Retweets, Stumbles eller Diggs.

 2. 2

  Jag har alltid ifrågasatt avsikten och värdet av social bookmarking. Även om jag har sett ökad trafik till vår blogg från StumbleUpon är jag förvånad över att människor använder tjänsten.

 3. 3

  Jag håller inte med @chuckgose. Jag tror att vissa människor bara naturligt graverar till olika verktyg. Det finns dock en hungrig folkmassa i andra änden av dessa platser. Om du bokför ett bokmärke här och där kan leda till relevant trafik, varför inte?

 4. 4

  Ett av problemen med att använda snubblar på att lita på träffar är hur många av dem som faktiskt interagerar med din webbplats? Jag har märkt att några av mina webbplatser dyker upp med några otroligt höga siffror från att snubbla på, tredubbla allt annat som styr trafik, men antalet kommentarer förblir detsamma. Genomsnittlig tid på webbplatsen har inte riktigt förändrats heller. Jag vet att trafik är trafik, men samtidigt, hur är det bra om människor träffar webbplatsen och lämnar på kort tid och faktiskt inte går till några andra sidor ...

  Bara några tankar bakom mig, jag skulle vara intresserad av att höra vad dina tankar är om det 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.