Presentation: Hur laddar du ditt evenemang

ladda ditt evenemang

Jag har länge varit fan av Hugh McLeod och hans konst på gapandevoid i många, många år. Hugh publicerade nyligen denna presentation om att ladda ditt evenemang. För många evenemangsmarknadsförare tror att marknadsföring slutar när evenemanget börjar. På denna dag av sökning och sociala medier kommer dock att ladda ditt evenemang med rätt erbjudanden och möjligheter att driva framgången för ditt evenemang - och efterföljande evenemang i månader och år framöver.

När jag läser online om en fantastisk händelseupplevelse som mina kollegor har kan jag inte låta bli att känna mig lite utesluten. Jag gör det till en punkt att planera att komma till nästa evenemang som folket och arrangörerna sätter ihop. Medan din marknadsföring för närvaro vid det aktuella evenemanget kan sluta när dörrarna öppnas, har ditt marknadsföringsarbete för nästa evenemang precis börjat!

En kommentar

  1. 1

    Hej Douglas, tack för de här fantastiska tipsen. Men jag är bara nyfiken på att det antar att det måste bli förberett när du börjar din stora dröm. Vi fick verkligen tänka på alla förberedelser du nämnde i ditt inlägg.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.