Stöd ICRA och märk innehållet på din webbplats

ICRAJustitieavdelningen är upprätthållande ett beslut att märkning av din webbplats för innehåll inte bryter mot ditt yttrandefrihet. Även om jag stöder Electronic Frontier Foundation, det här är en fråga som jag tenderar att vara oense med dem. Jag tycker att webbplatser bör märkas och webbläsare bör fortsätta att respektera föräldrakontroll. Jag skulle också gärna se att sökmotorer också använder innehållsetiketter genom att:

  1. Ge webbplatser med innehållsetiketter och inga klagomål högre sökmotorplacering.
  2. Tillhandahålla en annan sökmotor för vuxeninnehåll.

Att märka din webbplats är ganska enkelt med ICRA Etikettgenerator. Läs mer om deras SERVICE. Jag märker ALLA min kunds webbplatser, det borde du också! Etikettmetoden är ganska trevlig, så att människor kan klargöra om nakenhet görs konstnärligt snarare än uttryckligen. Jag tror inte det här är storebror, folkens. Jag tror verkligen att detta helt enkelt ger en viss försiktighet för att skydda våra barn från porr. Jag hoppas att du håller med!

En kommentar

  1. 1

    Jag har just registrerat mig för detta. Jag håller aldrig med censur men jag tror att människor borde ha val. Många vill inte se min blogg - den täcker ämnen som gaykultur, häxverk och hedendom bland många andra saker som allmänna nyheter och åsikter, och faktiskt främst poesi och annat kreativt skrivande. Jag kanske inte gillar att vissa skulle avvisa mitt arbete på grundval av min önskade tro men när jag införlivar detta på min webbplats tror jag att jag låter andra göra vad de vill göra medan jag är helt fri att göra vad jag vill gör också!

    Snyggt. Tack för informationen. x

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.