Ladda ner det här programmet som vi byggde för att fixa vårt program?

Våra kunder använder PCAnywhere för sina supportfrågor. Jag kör Vista - så när jag försökte ladda vår licensierade klient mötte jag snabbt ett inkompatibilitetsmeddelande och installationsprogrammet slutade.

När de besöker Symantec-webbplatsen fixade de naturligtvis kompatibilitetsproblemet med en uppgradera till version 12.1. Haken? Du måste betala $ 100 för uppgraderingen. Jag måste ha det, så jag betalade 100 dollar. Att betala $ 100 för att en applikation helt enkelt ska fungera efter att du betalat den ursprungliga licensieringen tidigare är verkligen tillräckligt för att göra dig arg.

Nu när jag har laddat upp 12.1 har jag massor av problem med det. Appen verkar köra om jag tittar i Aktivitetshanteraren, men fönstret finns ingenstans. Och om jag får upp fönstret är det helt tomt. Jag började undersöka problemet i Symantec-forumen. En anmärkning jag hittade var en bra artikel om Symantec Autofix programmet.

Vilken typ av programvaruföretag skriver ett program som löser problem som påverkar deras ursprungliga program? Jag antar att Symantec skulle vara det företaget.

Hej Symantec: Om du vet vad problemet är och hur du åtgärdar det, lägg in det i din ursprungliga Ansökan!!!

Efter installationen av Autofix-programmet har PCAnywhere fortfarande problem. Jag krypa när jag måste använda något Symantec-program... Jag har skrivit om dem för länge.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Om du får detta konsekvent, prova följande:

  - Starta sessioncontroller.exe - du hittar det i programinstallationskatalogen.
  - vänta några sekunder
  - dubbelklicka och starta pcAnywhere (winaw32.exe)

  Den tomma skärmen beror på att pcanywhere tar tid och väntar på att sessioncontroller.exe ska startas.

  Detta har fixats i 12.5 - för närvarande i Beta på http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

  -abhijit

  • 3

   Okej, jättebra ... förutom att varje .5-uppdatering (och några av .1-uppdateringarna) är en separat produktlinje som kräver ytterligare köp. För $ 200 (även med rabatt på $ 100 för "uppgradering") förväntar jag mig att min programvaruprodukt fungerar, utan problem, utan problem. Omedelbart. Inte efter att ha väntat 6 månader, eller ens efter att ha väntat på 30 MB uppdateringar från deras LiveUpdate-system ... som intressant nog bara ser en del av deras installerade programvara. Varför uppdaterar den inte * alla * mina Symantec-program på en gång, istället för att kräva 7 olika LiveUpdate-instanser för 7 separata produkter från samma företag?

   Tillbaka till mitt ursprungliga grepp ... varför skulle jag behöva betala extra för att förvärva vad som åtminstone skulle ha varit en patch som släpptes till användare av 12.1, nevermind 12.0 (som inte fungerade på Vista)?

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.