Technorati Rank WordPress Plugin 1.0.9 släppt

TechnoratiXial påpekade med rätta att 1.0.8-utgåvan av Technorati Rank WordPress Plugin inte klarade validering (oj ... och tack vare Xial!). Som ett resultat har jag gjort en mindre version och släppt 1.0.9.

Jag jobbar med att göra detta helt med CSS men det är en konstig liten utmaning med en ikon till vänster och höger. Jag spelade med att göra det med en inbyggd horisontell punktlista men kunde inte få det att fungera. Det handlar om att bilderna faktiskt är hyperlänkade för att ta användaren till lämplig Technorati-sida.

Jag fortsätter att jobba med det! Jag kan också göra några märken som är större i storlek. Om Technorati läser kan de kanske skicka mig några prover. (hint hint!)

Gå till projektsidan för nedladdning
. Cheers!

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.