Jag deltar på TechPoint-toppmötet på fredag

I morse, Mark Gallo (Patronpath's president) delade en bra artikel i Indianapolis Star om historia och mål för Techpoint, en regional företagsgrupp för teknik här i Indianapolis.

TechPoint

Ironiskt nog blev jag inbjuden av de snälla folket på Bitvisa lösningar att vara deras gäst på TechPoint-toppmötet i fredags. Tack till Ron och Kim för inbjudan! Mark gav mig en ledig dag för att delta och jag uppskattar det verkligen. Detta är en "liten stad" när det gäller teknik och jag tycker att det är viktigt att vi upprätthåller vår kontakt med andra lokala etablerade teknikföretag samt andra nystartade företag!

Så om du är i stan och går till TechPoint-toppmötet ser vi dig där! Jag är glad över att träffa Jim Jay och nätverka med andra regionala ledare inom den växande teknologisektorn här i Indianapolis.

3 Kommentarer

  1. 1

    Tack för att ni påpekade det, jag var inte medveten om att det pågick, och även om jag inte kommer att vara i området för tillfället skulle jag säkert delta om jag var. Scott

  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.