Happy #tweetsgiving och #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg När jag ser tillbaka på det senaste året är det inget fantastiskt. Thanksgiving är egentligen inte en helg alls utan att först tacka Gud ... tack Gud! Du har verkligen välsignat mig och min familj i år. Min son och dotter är de största gåvorna jag någonsin har fått i mitt liv. Jag är inte alltid den bästa pappan i världen - ibland saknar jag möjligheter på grund av affärer - men det kan inte ta bort hur jag känner mig. Om jag tappade allt i morgon skulle mina barn fortfarande ha ett leende i ansiktet.

Tack vänner

Jag började skriva en lista över de människor och företag som jag skulle tacka i år och det skrämde uppriktigt ifrån mig ... efter cirka 50 började jag svettas att jag skulle glömma någon! Det finns en kärngrupp av vänner som jag arbetar med som jag måste nämna, inklusive Adam Small från Anslutande mobil, Mark Ballard från Bark gräsand och Jason Carr från Bean Cup. Jag arbetade med de här killarna varje dag under de senaste månaderna och de hejdade mig, gav mig svårt och uppmuntrade mig att göra större och bättre. Omge dig med bra människor så kommer du alltid att lyckas.

PS: Mark flyttar tillbaka till San Diego efter Thanksgiving. Mark kommer att saknas och jag är ledsen att vi inte kunde få hans verksamhet framgångsrik här i Indianapolis ... det har varit ett tufft år för alltför många.

Tack läsare!

Som alltid är en blogg inte mycket av ett medium såvida inte folk lyssnar och deltar. Jag är tacksam för den kontinuerligt växande läsekretsen av Martech Zone och för de nya bloggarna som har tillhandahållit några kvalitetsinlägg och olika röster här.

Tack kollegor

Jag kan inte göra det här inlägget utan att tacka Chris Baggott och Kompendium. Jag skulle inte ha kunnat starta den här verksamheten utan det stöd de har gett. Tack till Kyle Lacy för introduktionen till Wiley som sedan har förvandlats till den bok jag skriver. Och naturligtvis tack vare Chantelle Flannery för att hjälpa mig att få boken skriven!

Och slutligen

Tack vare Ryan Cox som lägger ut den här idén till folk för att samla in pengar till #tweetsgiving. TweetsGiving är en global fest som försöker förändra världen genom tacksamhetens kraft.

24 november? 26, 2009, kommer detta 48-timmarsevenemang skapat av den amerikanska ideella Epic Change att uppmuntra deltagarna att tacka sig med hjälp av onlineverktyg och vid liveevenemang. Gästerna kommer att uppmanas att ge till en gemensam sak vid evenemang som hålls över hela världen till ära för folket och saker som gör dem tacksamma.

Stanna förbi för er i Indianapolis Scotty's Brewhouse ikväll i centrala Indianapolis där lite pengar kommer att samlas in.

5 Kommentarer

  1. 1

    Tack så mycket för att du deltog Doug! Som du sa först och främst tackar vi Gud. Men lika viktigt är att frukterna av både vår tro på Gud och hårt arbete ständigt visar oss varför vi är så välsignade och bör vara tacksamma! Jag uppskattar din vänskap, stöd och ytterligare stöd med #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Du är en man bland pojkar, och jag uppskattar mycket!

  2. 2
  3. 3

    Jag är medblogger på årets #tweetsgiving-kampanj. Jag tyckte om ditt inlägg, särskilt fotot av dig med dina barn. Det verkar som om de är ganska stolta över sin pappa! Hoppas du har en underbar Thanksgiving!

  4. 4

    Hej Doug! Tack för inlägget. Tack till dig för möjligheten att bli en av Marketing Technology Bloggförfattarna och för all din vänlighet och generositet.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.