Tack, Dorion Carroll och Technorati!

Bra varumärkeÅh ironin! Jag har precis skrivit ett inlägg igår varumärkesstatus och hur varje anställd är nyckeln till ditt varumärkesarbete. För ungefär 6 månader sedan hade jag ett problem där Technorati uppdaterade inte min statistik. Jag skrev ett e-postmeddelande till deras support och inom en vecka eller så fick jag ett vänligt svar och en uppdatering om att problemet var rättat.

Det var ett bra första intryck. Jag "betalar" inte Technorati så jag förväntade mig inte riktigt något svar eller något i gengäld. Ända sedan dess har jag varit ett fan och har långsamt upptäckt några häftiga sätt att använda Technorati för att förbättra min bloggs kvalitet och mäta tillväxt, auktoritet och rankning av min blogg.

För ett par dagar sedan, jag posted på Technoratis bloggsökningsmöjligheter. En av läsarna på min blogg, Vince Runza, kommenterade inlägget och hur han hade problem med att Technorati uppdaterade sin blogg. Genom magin i bloggsfären och som anställd hos Technorati Dorion Carroll säger "människor, pratar med människor och lite e-post (automatiserad via bloggkommentarer)" ... meddelandet fick Dorion som såg till att problemet omedelbart rättades till.

Hela avsnittet kunde inte ha målat en tydligare bild för mitt inlägg. Innan denna utgåva var den enda "synen" på varumärket Technorati deras webbplats, logotyp och färgen grön:

Technorati

Nu vet jag att det finns samvetsgranna anställda bakom Technorati som bryr sig om vad folk säger om deras företag; därav deras varumärke. Det enkla hade varit för anställda att helt enkelt ignorera posten och "låta supporten hantera det". Det var inte vad som hände och det talar volymer för varumärket Technorati. Technorati är mer än en "sökmotor", det är ett företag som försöker hjälpa bloggare att bli bättre.

Tack, Dorion. Tack, Technorati.

En kommentar

  1. 1

    Hör, hör! Jag blev förvånad över hur snabbt svaret var. Jag lovade honom, i hans blogg, att inte bugga honom om framtida tekniska supportproblem. Världen är inte bara platt, den är också snabbare!

    Vince

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.