Den bästa anteckningen jag någonsin har fått på min blogg

Leende och skålMin blogg har fått en hel del uppmärksamhet de senaste månaderna och folk har varit alltför snälla i sina kommentarer. Det faktum att människor tar sig tid att betala en komplimang eller tacka mig är fantastiskt. Det driver mig verkligen att försöka lägga mer ansträngning på varje enskilt inlägg. Jag har haft några bra kommentarer sedan jag startade bloggen, men jag måste dela detta brev med dig. Det gjorde absolut min dag! Det är också ett bevis på hur stor inverkan en blogg kan ha. Innan denna anteckning visste jag inte ens att Mitch var läsare ... kolla in hans anteckning:

Douglas,

Jag har länge läst och abonnerat på din blogg. Jag ville skicka ett e-postmeddelande till dig så att du vet vad jag gör.

Jag själv och en vän, båda studenter vid McGill University i Montreal, Kanada, har precis lanserat ett nytt online kundsupportföretag. Vi använde massor av lärorna från din blogg för att utveckla vårt nya företag.

Vårt företag heter ClixConnect och erbjuder en extremt innovativ tjänst för att tillhandahålla kundsupport online. Vad vi gör är att i grunden erbjuda outsourcad live-chattjänst för människors webbplatser (med de små chattknapparna du ser på webbplatser). Webbplatsägare kan svara på chattförfrågningar när de är tillgängliga, och när de inte är tillgängliga kommer någon från vårt callcenter att svara på frågor på deras vägnar, 24/7/365.

Det är hälften av innovationen. Den enormt innovativa komponenten i ClixConnect är att vi också har en ny teknik i vår programvara som möjliggör automatiserade chattrekommendationer för kunder, baserat på den produkt de tittar på. Så säg att någon tittar på en röd t-shirt på en webbplats, ett automatiskt chattfönster kan visas som rekommenderar ett blått byxor till dem.

Vi tillbringade ungefär 6 månader på att planera detta och arbetade med människor i Kanada, USA, Rumänien och Pakistan för att lansera det.

Jag ville bara meddela dig att insikterna om Martech Zone har verkligen hjälpt oss att komma dit vi är idag, och vi uppriktigt uppskattar det.

Tack igen Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Jag är verkligen smickrad! Vilket fantastiskt brev. Jag kan inte berätta hur mycket att läsa den anteckningen betydde för mig. Lycka till med ClixconnectMitch! Jag kommer att kolla in din ansökan och kommer att fortsätta sträva efter att ge dig innehåll som hjälper!

7 Kommentarer

 1. 1

  Det är väldigt coolt, speciellt från en student. För 18 månader sedan lämnade en av mina medarbetare till Graduate School i Europa. Han besökte för 4 veckor sedan och berättade för mig att PR och strategiska affärsmetoder som jag delat med honom på jobbet här, hade gett honom en kraftfull, konkurrensfördel bland sina kamrater. Vid den tiden hade han ingen aning.

  Jag blev djupt rörd för att han är en bra kille och han kommer att göra många bra saker i sitt liv.

  Jag är säker på att det finns många andra där ute som Mitch som har fått befogenhet av ditt arbete.

  • 2

   Tack Neil ... kommentarer och brev som detta är definitivt mer inspirerande än någon bonus. Det kändes riktigt bra att läsa detta.

   Mycket av min blogg bygger på kommentarer, så jag tror att det är en anteckning som vi alla kan må bra om!

 2. 3

  Interaktionen jag får från att få kommentarer är den mest givande delen av att skriva min blogg, och det hjälper mig att sträva mot bättre och bättre innehåll.

  Det är en fantastisk historia Doug, och produkten de har kommit med är en fantastisk idé, jag kanske till och med funderar på att använda den i framtiden.

  Jag har verkligen använt många av dina rekommendationer på min blogg och är nu nära 200 läsare (efter bara ett par månader) på feedburner, och det beror delvis på dig.

  Fortsätt så,

  Nick

 3. 5

  Jag vet att det fick dig att känna dig underbar! Kommentarer som det gör att du alltid känner dig speciell.

  Jag har en stor mängd lurare på min blogg, många av dem skickar mig e-post då och då och ibland kommer de ut och
  "Tala" ibland har deras kommentarer en större inverkan på mig än de från mina vanliga läsare helt enkelt för att det var helt oväntat. 🙂

  Jag upptäckte just din webbplats för ungefär tjugo minuter sedan. Jag har läst igenom en hel del av dina inlägg och har bokmärkt / länkat till dig så att jag kan komma tillbaka när jag har mer tid.

  Jag har allvarligt funderat på att ta min blogg till nästa nivå och information från webbplatser, som din, kommer definitivt att hjälpa mig att förvandla mina drömmar till verklighet.

  Jag har bloggat i över två år men mina mål under de senaste månaderna förändras.

  • 6

   Tack Vegan Momma! Jag kommer också att kolla in din webbplats. Jag är ingen vegan, men jag har otrolig respekt för det engagemang som krävs. Och naturligtvis är du en mamma, det tuffaste jobbet! Jag är ensamstående pappa så jag försöker (och misslyckas) att bära båda hattarna.

   Låt mig veta om jag kan hjälpa dig med någonting!

 4. 7

  Tack Douglas,

  Jag kommer definitivt att ställa frågor. Vid den här tiden vet jag inte vad jag ska fråga! Marknadsföring för min blogg är fortfarande väldigt ny för mig. Jag lyssnar, läser och lär mig.

  Jag är ensamstående mamma och ja jag vet vad du menar med att försöka bära båda hattarna. 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.