Bröstens verksamhet

Depositphotos 22286667 s

Jag tittade på en nyhetsprogram häromdagen att GoDaddy kommer att annonsera några mer kontroversiella Superbowl-reklamfilmer. GoDaddy-marknadsföringsteamet driver verkligen gränsen i år och får ytterligare uppmärksamhet genom att skicka in en massa reklamfilmer som har nekats för visning för den här superskålen.

GoDaddy annonserar öppet kontroversen som deras Quest for Super Bowl XL. Du hittar en bra tidslinje av de reklamfilmer som nekades visning på Superbowl via deras webbplats. Som med förra året verkar boob-kampanjen dra mycket uppmärksamhet för GoDaddy. Jag vet att jag håller på med dem, eh, marknadsföringskampanjen.

Kör pappa

Detta har uppenbarligen varit en framgångsrik marknadsföringskampanj för GoDaddy. Jag undrar varför. Jag kommer inte att ljuga, jag älskar att titta på dessa reklamfilmer lika mycket som nästa kille. Men att köpa en domän via GoDaddy ger ingen ytterligare åtkomst till dessa bröst. Inget datum, ingen affisch, inga autografer, inget ingenting ... inte ens en blinkning. När du har köpt domänerna för bröstet sitter du kvar med verksamheten. Vad säger bröstet om verksamheten? Kolla in alla reklamfilmer på GoDaddy.com. Säger någon av dem något om själva verksamheten?

Din domänregistrator är ett viktigt beslut. De hanterar din domän. Det är som en bank som hanterar dina pengar. De måste vara pålitliga, ha fantastiska funktioner och ha fantastiska administrativa verktyg för att hantera dina domäner. Jag har arbetat med GoDaddy, ett par av mina klienter har sina domäner hos GoDaddy. Trevliga bröst, usel gränssnitt. Det är allt jag vet om GoDaddy.

Ironiskt nog fick jag förra onsdagen ett personligt telefonsamtal från Ben Goldsmith, Affiliate Manager på Dotster.combild 2260935 3171413. Ben tackade mig båda för att jag stöttade Dotster via min webbplats i en Senaste inlägget och han uppmärksammade mig på att mina affiliate-länkar på min webbplats kanske inte fungerar korrekt eftersom jag hänvisade till en webbplats som jag har tagit bort från mitt affiliate-konto. Wow ... nu är det ganska coolt. Ben brydde sig nog så att han tog telefonen för mig.

Jag har aldrig haft nöjet att prata med någon på Dotster personligen förut ... det är viktigt eftersom det betyder att deras erbjudanden fungerar bra. Jag tog mig tid att berätta det för Ben i telefon. Efter en mardröm jag hade med register.com för många månar sedan, försökte jag Dotster och jag har varit med dem sedan dess.

Bröst kan vara bra att titta på, men Dotster.combild 2260935 3171413 är ett bra ställe att registrera din domän med ... period.

Dotster har också ett antal andra program och tjänsterbjudanden, inklusive VDS värd. Kolla in dem när du får en chans, jag lovar att du inte kommer att göra med bröst ... såvida det inte är viktigt för ditt företag.

PS: Jag har anslutna länkar till Dotster.com i det här inlägget. Jag vill se om bröstet fungerar med affiliate-annonsering också.

6 Kommentarer

 1. 1

  Som med all reklam; du kan göra den bästa kampanjen, men om produkten suger kommer den att misslyckas. (Hej, låt oss se hur Vista kommer att göra.)

  Men som sagt, om du skulle sätta de två banners - bröst från GoDaddy och dotster glob pekaren. Var ärlig: vilken skulle du klicka på först? 🙂

 2. 2
 3. 3

  Från titeln trodde jag att det här skulle bli ett inlägg om kongressen 🙂

  Jag håller med om att bröst säljer, men jag vill inte röra med mina domäner. Jag har varit med i DirectNIC i flera år, och de har alltid varit fantastiska. De arbetade till och med genom Katrina (de är baserade i NO) och arbetade sina rumpor för att hålla allt igång.

  Bröst, eller inga bröst, jag håller fast vid dem.

 4. 4

  Martin: Um ... naturligtvis dotster. 😉

  Tony Chung: Ledsen men sant ... problemet här är att det inte finns sex, bara stimulering.

  Tony D. Clark: Dessa bröst har åtminstone ett syfte och ser bättre ut!

 5. 5
 6. 6

  Samma för mig. Jag trodde att detta var ett inlägg för någon politiker. Nu när jag vet att jag är helt överens om att jag älskar boob-annonser från GoDaddy och jag har mina domäner där också.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.