Domino-projektet: Trust Yourself Writing Challenge

Som fan av Domino-projektet, Jag kommer att delta i Lita på dig själv Writing Challenge, som är ett "onlineinitiativ och 30-dagars skrivutmaning som uppmuntrar dig att titta inuti och lita på dig själv." Varje dag får jag en skrivprompt via e-mail, som jag kan lägga upp på min blogg, skriva i min dagbok osv. I företagens bloggvärld förlorar vi ibland oss ​​själva till de varumärken som vi försöker sälja varje dag. Jag tycker att detta projekt är ett utmärkt sätt att utnyttja personlig skrivning och bloggning som kommer att förbättra företagets bloggfärdigheter.

Börja idag, börja skriva ett inlägg eller utdrag genom att följa prompter tillhandahålls av olika Författarna involverade i detta projekt. Gå med i den här utmaningen och del gärna dina inlägg med oss!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.