Thor Schrock trounces Internet Marketing Guru? Ge bort $ 1,800 XNUMX i kontanter och priser

**Se upp**
Läs till slutet för en chans att vinna $ 1,000 KONTANT!

Doug och många av er stödde mig i Next Internet Millionaire-realityshowen, och även om jag var den andra som kom på andra plats hade jag en fantastisk möjlighet att lära mig av några fantastiska internetmarknadsföringsguruer i Hemligt klassrum.

Thor SchrockOch jag var en MYCKET bra student. Så bra faktum att jag tar två av mina tidigare guruinstruktörer, Marlon Sanders och Armand Morin till träboden i Joel Comms Secret Classroom Affiliate Program!

Här är vad jag lärde mig och hur jag slår några av de bästa internetmarknadsförarna i världen.

Var en Marketing Ninja, inte en Marketing Thug.

Marlon Sanders lärde mig teorin bakom något jag instinktivt har känt till tidigare. Han sa att varje styrka har en medföljande svaghet. Om du står emot en överlägsen konkurrent, bör du inte attackera deras styrka. Du vill attackera svagheten som följer med deras styrka.

Till exempel, om du går upp mot att Best Buy försöker sälja datorer, ska du inte öppna en superbutik med en måttligt skicklig försäljnings- och supportpersonal och ett stort urval av datorer.

Sälj istället högkvalitativa datorer som är specialdesignade för användarens behov och tillhandahåller en prisbelönt service- och supportplan för att säkerhetskopiera den. Genom att angripa svagheten inom deras styrka förnekar du Best Buy's konkurrensfördel.

Ju mer bruten du är, desto bättre behöver din bild vara

Webbplatser som Amazon eller Google eller Youtube är webbplatser med flera miljoner dollar med logotyper som känns igen av besökare och människor har lärt sig dem.

Armand Morin förklarade för mig att det inte finns någon tillfällighet i det faktum att du förmodligen kan visualisera logotyperna för vart och ett av ovanstående företag just nu.

Följaktligen när en av dessa webbplatser vill att du ska vidta en åtgärd, oavsett om det är att köpa en bok eller ladda upp en video, är det mer sannolikt att du gör det eftersom du litar på att du litar på namnet och logotypen.

Den största kostnaden du får i affärer är att få en kund för första gången. Sekundärförsäljning till samma kund bör vara en cakewalk om du har märkt ordentligt och din kund känner igen dig nästa gång du kommer och bankar.

Om en bild är 1,000 XNUMX ord, vad är en video värd?

Att använda en video för att driva trafik till din webbplats är en konstform, och om du behärskar den kommer du att ha ett extremt effektivt verktyg som de flesta förbiser.

Vem som helst kan lägga upp en bakåtlänk på några sekunder. Det är ingen biggie att komma in på Google Sök. Men att ta en video tar lite tid och lite talang. De flesta människor vet inte hur man driver trafik med videor, så att de inte bryr sig om det alls.

Mike Koenigs Mike lärde mig hur man producerar en video, får den framför ögonbollarna och sedan får dessa ögonbollar till en webbplats. Han lärde mig hur man använder videor för att driva trafik precis som en sökmotor gör, och detta var en enorm komponent som drev mig över de andra guru-marknadsförarna.

Han förklarade att människor tolererar dålig video till en punkt, men om ditt ljud är dåligt kommer du inte förbi de första två sekunderna. Om du ska spendera pengar på utrustning, köp först en bra mikrofon och skaffa sedan en bra kamera.

Sedan fanns det 30 dollar måste-ha-belysning rigg du kan göra av saker på Home Depot som kommer att lysa upp hela din video uppsättning. Mer fantastisk kunskap som får dina videoklipp att se fantastiska ut och ge dig ett försprång framför de få andra som kastar några videor online.

The Long Tail är en bloggers bästa trafikvän

Dave Taylor förklarade att om du ordentligt konstruerar ett inlägg med innehåll som folk vill, kommer du att skörda en liten mängd trafik på det inlägget på obestämd tid in i framtiden när människor söker efter vad de vill.

Så småningom kommer den långa svansen att blogga generera många små trafikdrag som lägger till en kraftfull närvaro på nätet.

Du kan söka efter nästan vad som helst online och hitta någon av Dave Taylors sidor någonstans i resultaten.

En symfoni av Guru Butt-Kicking

I stället för att ta en gurus system uteslutande kombinerade jag flera metoder från Secret Classroom för att skapa en marknadsföringsmaskin som var mer kraftfull än någon av mina instruktörer.

Jag började med tre webbplatser som alla är utformade för att marknadsföra samma produkt. Fler webbplatser innebär fler möjligheter att göra anspråk på topp 10 i sökresultaten och tvinga andra webbplatser nedåt.

Jag gick snabbt för att få mina webbplatser indexerade före lanseringen, och www.nextinternetmillionairedvd.com var min flaggskeppswebbplats.

Efter Marlons råd behövde jag attackera en svaghet i Secret Classroom juggernaut. I stället för att spela samma sak ställer jag in en cookie på din dator? remisspel, attackerade det hemliga klassrummet på pris genom att erbjuda en rabatt.

Joel erbjuder en $ 200 affiliate provision för varje Secret Classroom-set jag säljer, så jag erbjöd en rabatt på $ 100 för alla som köper via mina webbplatser. Jag menar allvarligt, om du planerar att köpa setet ändå, varför inte spara $ 100, eller hur?

Så snart jag fick reda på att namnet på DVD-setet skulle vara det hemliga klassrummet använde jag de grundläggande SEO / SEM-teknikerna för att ta en # 2-plats i Google för min nästainternetmillionairedvd.com-webbplats.

Därefter anställde jag en kodare för att göra mig till ett formulär för e-postinlämning som gjorde det möjligt för mig att samla namn och e-postadresser på webbplatserna och lagra dem i en databas. Jag lyckades samla över 170 leads från personer som var intresserade av rabatterbjudandet.

Jag tog sedan fram 12 Secret Classroom -exempelvideor (1 för varje instruktör) gjorda från videofönster och ljud från Next Internet Millionaire -avsnitt. Jag använde Mikes tekniker för att skriva titlar, beskrivningar, webbadresser och nedre tredje meddelanden som skulle fungera. Jag laddade upp dem till varenda videodelningsplats på planeten jorden.

Jag höll sedan nästan alla topplaceringarna i Google, Yahoo och Youtube-videosökningar efter termen hemligt klassrum. Därefter var det dags att attackera bloggsökning.

Jag började publicera på min blogg flera gånger om dagen med Dave Taylors långsvansråd. Medan min tävling spelade cookie-krig som ledde trafik genom deras affiliate-länkar, samlade jag e-postadresser och byggde relationer.

Den 5 december drog Joel avtryckaren. Jag mailade min lista, publicerade ett blogginlägg, placerade en Google Adwords-annons och laddade upp mina målsidor efter lanseringen.

När dammet satte sig var jag Joels dotterbolag efter dag 1. Jag var långt före Marlon Sanders och Armand Morin? just guruerna som utbildade mig i det hemliga klassrummet. De kan fortfarande samlas för att köra mig, men det är där fas 1 kommer in!

Jag behöver att du hjälper mig att slutföra jobbet och bevisa att summan av Secret Classroom-läran är mer kraftfull än varje enskild session.

Jag kör en tävling på min blogg med över $ 1,800 XNUMX i kontanter och priser upp för grepp. Allt du behöver göra för att få en chans att vinna är att göra ett inlägg, kommentera och lägga till en blogglänk.

Kolla in tävlingen och låt mig veta vad du tycker. Jag kommer att hålla Doug uppdaterad om hur jag gör det, men min avsikt är att avsluta jobbet jag började i Colorado i augusti, och den här gången tror jag att Joel kommer att märka det.

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.