Thor Schrock: Nästa Internet-miljonär?

Bloggvän, Thor Schrock, är i gång för Nästa Internet-miljonär!

Thor har snabbt blivit en stor resurs för teknologer. Jag tror att en av anledningarna till att jag gillar Thor och hans blogg så mycket är att han är aggressiv på att marknadsföra den men ödmjuk och vänlig på det sätt han gör det. Han skickar ett e-postmeddelande till mig en gång i taget - men det är alltid personligt, tankeväckande och ett nöje att läsa.

Thor skrev till mig idag och han behöver din hjälp för att göra honom till nästa Internet-miljonär! Jag tror att hans driv och entusiasm kommer att föra honom dit oavsett om det är en tävling eller inte.

Rösta på Thor Schrock, nästa Internet-miljonär! Var noga med att lägga till Thors blogg till din läsare också! När det gäller mig skulle jag vara glad att bara vara nästa Internet-hundratusen.

4 Kommentarer

 1. 1

  Tack så mycket för skrivningen och komplimangen Doug! Det betyder mycket för mig och jag har lärt mig så mycket från din blogg under det senaste året.

  Låt mig veta om det finns allt jag kan göra för dig!

 2. 3

  Inledningsvis skulle jag också köra nästa Internet Millionaire men bestämde mig för att gå till miljardär istället !!

  ;))

  Som alla andra som kommer med en miljon eller miljarder dollar-idé verkar det alltid ta pengar för att det ska hända! En idé jag hade: Flash Slideshows visade sig fruktbart för en annan co. som omedelbart köpts ut av MySpace för $ 10 eller $ 20 miljoner dollar - så det kan hända! Jag vill fortfarande få min idé ut genom dörren eftersom den har validerats + konkurrenter som Yahoo! eller Google eller Microsoft (personer som faktiskt kan klippa en check !!;)) bör vara intresserade *

  Jag kommer definitivt att kolla in Thors blogg!

  Skål!! Billy;))

 3. 4

  Alla måste definitivt rösta på Thor. Han är en fantastisk kille och gav en fantastisk intervju för min nästa Internet Millionaire Big Action Podcast.

  Definitivt kolla in det och betygsätt Thors auditionsvideo till 10. Han är en stor kille som gör stora åtgärder utan att vara en jackass!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.