Thrive Market's kundvagn är lysande lockande

lägg till i kundvagnen

Jag har börjat på hälsosam kost igen och såg en annons för Thrive Market. Det är en riktigt fantastisk specialbutik online där användare kan filtrera sin webbplats baserat på praktiskt taget vilken specialitet som helst från gräsmatad, till färgfri, paleo, vegan och dussintals andra alternativ. Jag avviker ... men se till att kolla in det och använda min länk ovan så att jag får gratis saker.

Efter att ha hittat några hälsosamma mellanmål lade jag till några i min kundvagn. Jag klickade på korgen för att se hur många föremål jag hade där inne och blev bortblåst av vad jag såg nästa gång.

Lägg till gratis frakt

Lägg märke till botten av vagnen? När jag började flyta med musen över GÅ TILL KASSAN direkt under den står:

Lägg till $ 2 i din kundvagn och få gratis frakt!

De fick mig. Jag återvänder till shopping och lägger till en annan artikel i min kundvagn. Vagnen uppdateras och säger nu:

Din beställning är berättigad till gratis frakt!

Bom. Men den där lömska kundvagnen optimering proffsen är inte klar ännu ... de fortsätter också att lägga till ytterligare ett erbjudande ovanför utcheckningsknappen. Jag biter inte på den ... men bara för att en chokladmandelstång troligtvis inte finns på min lista över tillåten mat.

Kundvagn Erbjudande

Om du undrade var Primal beef jerky great. Kale Crunch? Inte så mycket.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.