Tog en bloggpaus!

VilaJag har varit ganska bra på att försöka ett kvalitetsinlägg på min webbplats följt av ett inlägg på de bästa länkarna och artiklarna på nätet under ett tag. Igår kväll tog jag en Bloggpaus. Helst skulle en bloggpaus innebära att jag gick till sängs och somnade medan jag läste. Inte för mig.

Igår fortsatte jag utvecklingen av en anpassad Google Map för en lokal välgörenhetsorganisation här i stan. Det är ett roligt freebie-projekt som kan eller inte kan användas - men att vara en del av något mycket större än du är är alltid en fantastisk upplevelse. Det introducerade mig för nya människor och utsatte mig för nya industrier, alltid ett plus.

Jag hade också några roliga e-postmeddelanden som gick fram och tillbaka och argumenterade för kvalitet över kvantitet när det gäller att hantera vår produkt. Det här är alltid ett roligt samtal, risken att inte leverera någonting eller leverera något som kanske inte är perfekt. Det är ett tufft samtal. Jag kommer att lita på våra utvecklares intuition och se vilken magi de kan uppnå.

Jag kommer att hållas ansvarig för det, så det är verkligen att sätta mig där ute. Människor överraskar dig ofta när du bemyndigar dem. Det är något som jag predikar, så jag borde leva efter mina egna ord!

Jag har aldrig haft en gästblogger här men skulle gärna dela strålkastaren. Lämna mig en kommentar eller kontakta mig om du är intresserad. Du behöver faktiskt inte ha en blogg, dock. I själva verket skulle jag hellre ha någon som inte bloggar gå med i konversationen. Kanske kommer du att "fånga buggen".

För mina andra bloggare, resulterar det i att ha en gästblogger mer eller mindre arbete? Bara nyfiken.

3 Kommentarer

  1. 1

    Gästbloggar fungerar fortfarande. Saken är att det inte är lika troligt att du får en upplevelse av en bloggare som du är - det är vanligtvis nyare bloggare som vill gästblogga. Det finns också mer kommunikation att hantera.

  2. 2

    Om jag fick ett ämne som jag verkligen kunde utarbeta, skulle jag gärna vara din gäst. Det är en av många upplevelser jag inte har gått igenom än, och om jag gör det levande kommer det verkligen att bli en fantastisk prestation.

  3. 3

    När jag väl har byggt upp trafik ska jag försöka integrera gästbloggare. Det verkar som om det skulle vara mer arbete men båda bloggarna skulle dra nytta av partnerskapet. Det är något jag tycker att fler bloggare borde göra

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.