Topp Adsense-ämnen: Ajax, Flash, WordPress och Firefox

För några veckor sedan integrerade jag Adsense med Google Analytics (Tips nr 4). Jag är redan fascinerad av att se resultaten. Google Analytics har en omvänd målsökväg där du kan se den sökväg som besökarna använde innan de klickade på annonsen. Beväpnad med denna information kan man ta två olika synpunkter:

  1. Jag kan tjäna mer pengar om jag fortsätter skriva om dessa ämnen.
  2. Det finns en efterfrågan på innehåll inom dessa områden - så mycket att folk är villiga att klicka på annonser för att få det!

Med bara ett par veckors analys under min bälte kommer jag inte att ändra riktning på innehållet på min blogg bara för att få ytterligare reklamintäkter. Men ... det verkar som att folk hittar min blogg och sedan lämnar den genom annonslänkar när de inte hittar den information de behöver för de ämnen de sökte. Här är en cool titt på statistiken med Reverse Goal Path:

AdSense Analytics

Dessa ämnen? Ajax, Flash, WordPress och Firefox. WordPress är ett av de "heta" ämnena på min blogg med fler träffar på WordPress-taggade ämnen än någon annanstans. Jag arbetar med en WordPress Sidebar Widget just nu eftersom de är önskvärda och kan utsätta min blogg för ytterligare läsare.

När det gäller Ajax, Flash och Firefox ... måste jag se vart jag vill ta dem. Jag är ett stort fan av Ajax men har inte mycket Flash-upplevelse (min vän Bill har mycket mer). Och naturligtvis älskar jag Firefox, det är tilläggsteknik och firebug! Firebug är de viktigt utvecklingsverktyg för alla webbutvecklare.

Så ... skriv om dessa ämnen för att möta efterfrågan och du kan tjäna mer pengar på att göra det! Analytics är coolt!

2 Kommentarer

  1. 1

    Jag har en flash-webbplats
    Jag letar efter manuset som visar Google Adsense på Flash.
    hur kan jag få det?

  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.