Följ de bästa sociala mediernas influenser 2014

Sociala medier påverkar arketyper

Dr Jim Barry från bloggen Edu-Tainment Social Content Marketing har sammanställt en lista över de bästa sociala medierna (med din verkligen på den!). Den goda doktorn har skrivit upp ett fascinerande, detaljerat inlägg om de fyra arketyperna av dessa influenser, som beskriver egenskaperna och typerna av inflytande de har i branschen, inklusive:

  • lärare - ge hjälp och insikt
  • Bussar - engagera och hjälpa (du hittar mig här!)
  • underhållare - engagera och inspirera
  • karismatiker - ge insikt och inspiration

Det är en bra lista och artikeln är ett måste läsas. Jag uppskattar verkligen att jag är listad som en tränare. Jag tänker inte på mig själv som en tankeledare i branschen, men jag tror att jag är en ärlig utövare och tillhandahåller en blogg som hjälper marknadsförare att upptäcka nya verktyg och metoder för att förbättra sitt hantverk. Jag är frispråkig på personlig nivå, så det kan påverka min karisma och min förmåga att underhålla. Hur som helst, jag är hedrad över att vara på en så otrolig lista.

Topp-50-sociala medier-påverkare

Jag trodde att det kunde vara trevligt att göra det enkelt för dig att följa dessa människor, så här är listan med deras Twitter-följeknapp!

lärareBussar


underhållare


karismatiker


Jag gled i vår bloggs Twitter-konto upp av mitt. Ta ut de polariserande oprofessionella argumenten från mitt Twitter-konto och du sitter kvar med Martech Zone. Hehe.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.