2 Kommentarer

  1. 1

    Jag är med dig Doug. Jag vill så gärna ha widgets men de gör att jag alltid vill ha mer. Jag vill komma in i dem, justera dem, matcha dem till min webbplats och jag kan aldrig. Så jag tillgriper alltid hårdkodning och bygger allt. Kanske är jag bara en sug för att jag får bygga något själv.

  2. 2

    Jag är en innehållskille och ansvarig för resultaten eller bristen där för åtta webbplatser, inklusive mina egna. Jag påminns alltför ofta (och smärtsamt!) Om hur lite som krävs för att spåra en besökare. I grund och botten, om du lägger något på din webbplats skulle det vara bättre att verkligen förbättra användarupplevelsen och / eller flytta människor mot en konvertering. Utöver dessa två saker och du lägger riskerna för webbplatsens affärsmål.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.