Trippel din bloggs trafik med relevanta besökare

företagets bloggning

Bob BurchfieldBob Burchfield har länge varit vän och en av de trevligaste killarna här i Indianapolis. Han kommer till alla regionala evenemang och har det mest omfattande Indianapolis evenemangskalender i regionen på AroundIndy.com. Bob släppte den här anteckningen till mig idag:

Doug

Jag vill dela med dig om ett litet bloggprojekt som har börjat den senaste månaden. En av CVB: s län (kongress- och besöksbyråer) frågade om de kunde skriva en gästblogg till min AroundIndy.com blogg. Jag har publicerat den dagligen (och senare varje vecka) sedan 2008, men aldrig använt den för något annat än en topp 10-lista över saker att göra i Indianapolis för den kommande veckan. Så när jag fick denna begäran tänkte jag, varför inte öppna den för alla länets CVB och områdesplatser? Så jag skickade en inbjudan till cirka 100 av dem via e-post. Artiklarna började komma över natten. Jag började publicera en dagligen, varje morgon klockan 6, den 16 maj.

Väl………..

För veckan 16-22 maj, trafiken på bloggen ökade med 77.5% från föregående vecka. För veckan 23-29 maj, trafiken var TRIPLE föregående vecka. Trafik i maj 2011 var 128.6% högre än maj 2010. Gästbloggen den 30 maj satte en trafikrekord på en dag, upp 79.1% från föregående en-dags högsta.

Det mest intressanta för mig är att om jag väljer en nyckelfras från varje blogg och gör en Google-sökning, dyker den upp på första sidan i Googles sökresultat inom en timme efter det att den har publicerats.

Inspirationen för denna insats kom från läsning Företagsblogging för dummies. Så jag skriver bara för att säga "tack" för all hjälp, råd, support och bra information som du har delat med mig (och mina studenter) sedan vi träffades på Southside Smoosiers (jag saknar fortfarande de sammankomsterna på Bean Cup).

Vänliga hälsningar,

Bob Burchfield, redaktör
AroundIndy.com, LLC

Tack till Bob för att du tog dig tid att skriva till mig. Det är därför vi skrev boken! Vi vill att människor ska öka sin auktoritet och relevans online med handlingsbara, mätbara strategier. Den här typen av e-postmeddelanden är de som ger mig ett leende och ger mig energi!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.