Tweaks: Flytta till ett bredare format

Jag har jobbat i helgen på ett par platser för en vän i Vancouver. På så sätt har jag tittat djupt på statistik och sett en hel del designwebbplatser på webben. Jag bestämde mig för att bredda min layout för att göra det lättare att läsa. Jag ska lägga ut en undersökning om detta - låt mig veta om du älskar det eller hatar det. Jag vill inte borsta bort mina besökare som kör 800 x 600 eller lägre, men det är bara 3% av mina besökare. Som ett resultat tror jag inte att det är en kärngrupp bland mina läsare.

När jag fortsätter att arbeta på andra kunders webbplatser kommer jag att arbeta med dessa nyare bredder beroende på deras publik. Jag hoppas du tycker om det!

2 Kommentarer

  1. 1

    Jag såg inte din gamla layout, men jag gillar verkligen den här med Anaconda-temat. Teckensnittet är väldigt lätt för ögonen också ... är det standardanaconda-teckensnittet?

  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.