Hej Twitter, jag försökte annonser och här är vad som hände

twitter misslyckas val

Jag har läst blandade recensioner på Twitter Advertising. Jag hade inte använt det själv, jag tänkte att det kan vara värt att ge ett skott. Jag skulle vilja locka fler personer till Twitter-kontot för marknadsföringsteknik och jag ville se om vissa annonser skulle hjälpa. Jag antar att jag inte får reda på det.

Hej @ TwitterAds, jag försökte spendera pengar med dig men du skulle inte tillåta mig

Jag navigerade noggrant genom filtreringsalternativen för att begränsa min publik. Jag valde Marknadsföring som en kategori, lade in några nyckelord från våra kategorier för att rikta in mig och gav även ett par dussin andra användarkonton för att försöka locka sina följare också.

När jag slutförde inriktningen fick jag möjlighet att välja en av mina tweets eller bygga min egen. Jag valde att göra min egen. Återigen ... Jag tillbringade mycket tid på att skapa ett meddelande för att testa och en fin bild för det.

Och sedan försökte jag publicera Twitter-kortet ... märker felet:

Publicering av Twitter-annons misslyckades

Grrr ...

Inga problem, säger jag till mig själv. Jag såg att det finns en spara-knapp för att spara din kampanj högst upp till höger. Så jag klickar på spara och ... märker felet:

Twitter-annonskampanj misslyckades

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag kan inte spara allt arbete jag riktade mot kampanjen och kan inte spara allt arbete jag gjorde med annonsmaterialet.

En kommentar

  1. 1

    Du är inte ensam! Jag kör Twitter-annonser, ibland för mig själv, mestadels för kunder och det är riktigt, väldigt buggy. Jag har varit känd för att gå iväg i ilska gång på gång. De måste verkligen åtgärda detta om de ska tjäna pengar.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.