Twitter Analytics har kommit

logotyp klickande

Clicky är otroligt enkelt analytics paket som fortsätter att imponera på mig för användning på alla bloggpaket. En spännande funktion som nyligen har lagts till är fantastisk Twitter-övervakning:

Twitter Analytics

Att integrera Twitter-statistik i ditt Analytics-paket är en bra idé. Regeln jag har ställt in för att hitta mig eller min blogg är:

douglaskarr ELLER "douglas OCH karr" ELLER "doug OCH karr" ELLER martech.zone

Det ger mig information om min kommunikation på Twitter eller om andra som kommunicerar om mig, inklusive Totala tweets, Svar, Länkar, Positiv ton, Retweets, Frågor, Negativ ton, Avsändare, Mottagare och Hash-taggar som nämns.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Bra inlägg doug. Tack för informationen om detta. Vi som marknadsförare måste kunna se mer än bara twitter är en toppsida som hänvisar till när vi tittar på vår kunds webbanalys. Glad att se Clicky tar ledningen på detta.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.