Kära Twitter, sluta följande galenskap

Twitter nerVarje dag är jag uppmärksam på mitt efterföljande Twitter. Varje medlem som följer mig brukade betyda något. Jag byggde mitt efterföljande organiskt genom att vinna tjänst hos en följare åt gången.

Inte längre. Nu är det löjligt ... automatiskt följa tidvatten utförs minut för minut. Jag kan gå på Twitter idag och hitta ett par hundra bedragare som ger dig över 10,000 XNUMX följare på några dagar. Twitter måste anstränga sig under den extraordinära vikten av dessa siffror.

Jag vet inte vad som tvingar någon att fuska siffrorna för att få tomma ögonbollar. Vilken typ av ego behöver du för att gå den vägen? Jag är inte säker men det irriterar mig verkligen. Mina 5,000 anhängare brukade betyda något. Nu är jag väl över 6,000 ... men många av de nya följarena följer automatiskt telefoner.

Dessa system för automatisk följning måste fungera externt för Twitter, så det bör vara enkelt att identifiera och blockera dem. Twitter borde göra det just nu - inte bara för att bli av med falska uppblåsta följande räkningar, utan för att lindra den belastning som alla dessa följare måste göra för att påverka Twitters prestanda för resten av oss som uppskattar deras service.

Snälla Twitter ... gör något åt ​​det! De förstör din ansökan.

12 Kommentarer

 1. 1

  Jag brukade automatiskt följa när jag först började och sedan insåg att de typer av personer jag godkände inte var vem jag ville följa. Nu väljer jag och väljer en efter en. Jag följer dig nu när jag kollade och inte hade gjort det redan.

  • 2

   Jag har faktiskt lagt in en begäran på Twitter om att ta bort min inställning för automatisk följning men jag har ännu inte hört ... Jag tror att de är ganska upptagna just nu! Förhoppningsvis lägger de till ett alternativ så att jag helt enkelt kan stänga av det själv. Nu ångrar jag det Michael!

   Jag kollar var och en och följer upp när jag ser att de helt enkelt är en spammare eller en automatiskt följande falsk (de skjuter upp från några följare till tusentals på en vecka).

   Tack!
   Doug

 2. 3

  twitter är på världsherravälde nu. alla på mitt kontor twitterar hela tiden. Jag har inte skapat en automatisk uppföljning

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 9

  Livet är för kort för att vara rörigt med människor som inte delar samma intressen som du ... Jag tycker att kontakterna bör vara som en "bra" flaska vin du måste välja och välja och avgöra vad som passar dig bäst!

 7. 10

  HERREGUD. Tack för att du skrev detta. Jag har ett kärleks- / hatförhållande med Twitter av just denna anledning. Bara igår inaktiverade jag aviseringar eftersom jag helt enkelt slösade bort för mycket tid på att bearbeta nya (tomma) följare dag efter dag efter dag (och jag har inte ens nära det stora antalet följare som vissa).

 8. 11

  Jag tänkte att det här var en förändring för dig. Jag kommer ihåg att du sa att du automatiskt följde alla som följde dig och att du var intresserad av var och en av dina följare. Undrar du vad som ledde till förändringen i din åsikt om denna strategi? Var det bara spammarna?

 9. 12

  Jag håller med, jag tror att de automatiska följande verktygen inte skapar något verkligt värde för följare och följeslagare. Tråkigt att se det här inlägget är nästan 2 år gammalt.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.