Obemannade marknadsföringsdronor

Phantom Drone Kamera

I fredags hade jag en stor debatt med en vän till mig, Bill Hammer. Hans ståndpunkt var att att ha en enorm militärbudget inte gjorde annat än att begrava ekonomin. Jag motsatte mig att militären på många sätt motsvarar att regeringen investerar medel för utveckling av ny teknik och massproduktion. Jag skulle tillägga att insatserna för att ”döda eller döda” inte är högre när det gäller behov av kvalitet och produktivitet.

(Var snäll och skriv inte till mig "krigsfångare" dödshot med det här inlägget. Jag är absolut inte säger att priset på teknik och massproduktion är värt att kasta blod över.)

Med allt detta sagt, kolla in Gizmodos artikel om obemannade marknadsföringsdronor. Påverkan och automatisering! Jag är naturligtvis inte säker på att detta är en vinst för konsumenterna. Det sista jag vill ha är en fluga genom att surra min bluetooth PDA och berätta att deodorant är till salu nästa kvarter över.

Kanske hade Bill en poäng ...

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.