Uppdaterad läsesida

Jag laddade upp Amazon WordPress-plugin idag - det gör jobbet! Jag gjorde mitt läsning sida men trodde att du skulle vilja se vad jag gör på all min fritid :).

Läser för tillfället
In Cold BloodOrmar i kostym: När psykopater går till jobbetOm Harry Potter rann General Electric: ledarskapsvisdom från trollkarlarnas världSmall är det nya stora: och 193 andra Riffs, Rants och anmärkningsvärda affärsidéer

Mina favorittidskrifter
Praktisk webbdesignBusiness 2.0 (6-månaders prenumeration) med $ 5 bonus

Min favoritbloggbok
Nakna konversationer: Hur bloggar förändrar sättet företag pratar med kunder

Mina favoritlampor
PHP och MySQL webbutveckling (3: e upplagan) (utvecklarens bibliotek)

Min favoritbok med kaskad stilark (CSS)
Zen of CSS Design: Visual Enlightenment for the Web (Voices That Matter)

Mina favoritböcker från Ajax
Professional Ajax (programmerare till programmerare)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript och Ajax för webben, sjätte upplagan (Visual QuickStart Guide)

Min favorit Illustrator & Photoshop böcker
Illustrator CS2 för Windows och Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 för Windows och Macintosh (Visual QuickStart Guide)

Mina favoritledarböcker
Bryt först alla regler: Vad världens största chefer gör annorlunda

Mina favorit- och marknadsföringsböcker
Blink: Kraften att tänka utan att tänkaTipping Point: Hur lite saker kan göra en stor skillnadTillståndsmarknadsföring: Att göra främlingar till vänner och vänner till kunderLila ko: förvandla ditt företag genom att vara anmärkningsvärtAlla marknadsförare är lögnare: Kraften att berätta autentiska berättelser i en värld med låg tillitFreakonomics: A Rogue Economist utforskar den dolda sidan av alltStrategisk databasmarknadsföring

Mina favoritböcker om teknik, utveckling och produkthantering
Den pragmatiska programmeraren: Från reseman till mästareCrypto: Hur koden rebeller slår regeringen och sparar integritet i den digitala tidsåldern

2 Kommentarer

  1. 1

    Det är många böcker! Jag måste erkänna, för sent har jag bara slutat läsa helt. Jag läste mest politiska böcker mot penningtvätt, finansiella tidningar och den typen av saker 😛

  2. 2

    Tack för listan, det finns några jag definitivt kommer att titta på.
    (Som en sidotot var jag tvungen att skratta när Amazon föreslog att de som var intresserade av marknadsföringsboken "lila ko" kanske också skulle vara intresserade av "Dairy Farming and Cow Care Today - Lär dig hur moderna mjölkbönder tar hand om sina kor och miljö. ”
    Jag tvivlar på att ...

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.