Duet: Använd din iPad som en extra bildskärm

Använd iPad för en annan skärm

Ibland upptäcker du en fantastisk applikation som du undrar hur du någonsin gjorde utan. Jag har arbetat på plats massor med kunder och i kollegor runt om i landet, men jag hade svårt att vara produktiv med bara en skärm. Jag blev bortskämd av att ha flera skärmar på mitt kontor och jag ville ha något för vägen.

En Utah-studie visade att arbetare visade en ökning med 44% produktivitet för textuppgifter och en ökning med 29% för kalkylbladsuppgifter när man flyttar från en singel screen till en dubbel-bildskärm inrätta.

Dell

Jag upptäckte en app för iPad, Duett, som konstruerades och byggdes av några Apple Engineers, och det har varit fantastiskt. Latency är otroligt, jag kan fortfarande använda pekskärmen och jag kan till och med aktivera pekfältet på iPad-skärmen.

Här är en bild av mitt fjärrskrivbord hos en av mina kunder. Jag är ansluten till en DisplayLink kan anslutas för skrivbordsskärmen och nätverket, koppla sedan in min iPad Pro via USB till DisplayLink. DisplayLink är inte en nödvändig maskinvara ... det är bara vad de har hos den här specifika klienten.

Duet Display och DisplayLink kan anslutas

Jag kan justera skärmarna med OSX skärminställningar och jag kan dra och släppa över vilken skärm som helst.

När jag åker tar jag bara med mig min bärbara dator och iPad var som helst och pluggar var jag än är. Duet-appen måste köras på båda enheterna, men installationen var en lek och så fort jag kopplade in den via USB levde bildskärmen. Jag kan till och med fortfarande använda de andra iPad-applikationerna om jag vill.

Duet har gjort deras programvara tillgänglig för PC också!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.