Generera dynamiskt nyckelord för annonser

Depositphotos 27736851 s

Medan du läser John Chows webbplats, Jag hade glömt att jag registrerade mig för AuctionAds men aldrig lagt koden på min webbplats. Ikväll lade jag till koden på mina inlägg mellan inläggets innehåll och kommentarsektionen. Jag ser fram emot att se hur de presterar.

AuctionAds har en trevlig funktion där du faktiskt kan ange de nyckelord som du vill skapa annonser med. I stället för att räkna ut några vanliga för hela min webbplats lägger jag till Ultimate Tag Warrior-plugin att använda (igen)!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds kräver att du formaterar dina sökord för annonsen med semikolon som avgränsare. Som ett resultat måste du anpassa utdata från Ultimate Tag Warrior-koden. Jag har formaterat mina för att lista den första taggen och sedan lägga en semikolon och mellanslag mellan resten. Dessutom har jag angett maximalt tre nyckelord som ska visas och följt det med tre standardnyckelord som jag vet alltid visar en annons.

Att rikta annonsen mot innehållet bör resultera i en höjning av klickfrekvensen i annonsen. Jag testade nyligen Google Adsense vs. Google Referrals på en av min riktade webbplats och Adsense hade cirka 8 gånger klickfrekvensen. Relevans för reklam är allt! Om du inte tillhandahåller relevant reklam kommer du bara att irritera dina läsare, annars kommer de att ignorera annonserna. Ingen vill ha det!

En anteckning: När du faktiskt testar koden kanske du inte tar tillbaka något resultat först. Personerna på auktionsannonser säger att det tar lite tid att bygga dessa sökordsresultat. Jag är inte säker på hur lång tid det tar. Du kan fortfarande få remissintäkter från gränssnittet för auktionsannonser!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.