Generera dynamiskt nyckelord för annonser

Depositphotos 27736851 s

Medan du läser John Chows webbplats, Jag hade glömt att jag registrerade mig för AuctionAds men aldrig faktiskt lagt koden på min webbplats. Ikväll lade jag till koden på mina enskilda inlägg mellan inläggets innehåll och kommentarsfältet. Jag ser fram emot att se hur de presterar.

AuctionAds har en trevlig funktion där du faktiskt kan ange sökorden som du vill generera annonser med. Istället för att räkna ut några vanliga för hela min webbplats, lägger jag Ultimate Tag Warrior-plugin att använda (igen)!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds kräver att du formaterar dina sökord för annonsen med semikolon som avgränsare. Som ett resultat måste du anpassa formateringen av Ultimate Tag Warrior -koden. Jag har formaterat min för att lista den första taggen och sedan sätta ett semikolon och mellanrum mellan resten. Dessutom har jag angett högst tre sökord som ska visas och följt det med tre standardord som jag vet alltid kommer att visa en annons.

Inriktning av annonsen till innehållet bör resultera i en höjning av klickfrekvensen på annonsen. Jag testade nyligen Google Adsense kontra Google-hänvisningar på en av mina riktade webbplatser och Adsense hade cirka 8 gånger klickfrekvensen. Relevans för reklam är allt! Om du inte tillhandahåller relevant reklam kommer du bara att irritera dina läsare, annars kommer de att ignorera annonserna. Ingen vill det!

En anteckning: När du faktiskt testar koden får du inte ta med något resultat först. Folk på auktionsannonser uppger att det tar lite tid att bygga dessa sökordsresultat. Jag vet inte hur lång tid det tar. Du kan fortfarande få hänvisningsintäkter från auktionsannonsgränssnittet!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.