Web 2.0 för företagspresentation

Depositphotos 19720149 s

Jag ville bara dela min presentation som jag gjorde med Skarpa sinnen. Vi hade några fantastiska lokala företag som ville lära sig hur de kunde distribuera bloggning och sociala medier i sina ansträngningar att marknadsföra sin verksamhet. Inte mycket här i presentationen - det mesta talade jag om, tillsammans med att bläddra fram och tillbaka mellan webbplatser och presentationen.

Det är dock ett nytt Powerpoint / Keynote-tema som jag designade!

4 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug,

  Som så ofta kommer jag bara att kommentera formuläret, inte innehållet.

  På den första bilden skulle jag lägga till en Web 2.0-effekt, som reflekterande ord, och "för affärer" som en lysande stjärna.

  De andra bilderna har alldeles för mycket text. PUSS. Du vill att din publik ska lyssna på dig, inte läsa från bilderna en upprepning av dig. Enkelhet är nyckelorden.

  Precis som på "Historik" -bilden, har du bara en vanlig bild som representerar Web 1.0 och sedan en ny bild som representerar Web 2.0. Du förklarar alla detaljer med ord, inte med bild.

  • 2

   Bra råd, Martin! Jag vet att folk kommer ihåg bilder mycket mer än ord, så jag kommer att justera den här presentationen för att se till att jag har bilderna nästa. Tack!!!

 2. 3

  Slideshare låter dig också lägga till ljud i din presentation. Det är coolt.

  Förutsatt att de flesta använder itunes för att fånga podcasts; du kan också distribuera som am Enhanced Poldcast.

 3. 4

  En intressant anteckning - det verkar som om Slideshare har någon form av cachemekanism. Ibland dyker min första version upp, en annan gång kommer min andra version. Jag tror att jag måste sluta "uppdatera" och istället börja sätta "versioner".

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.