Ett mästerverk i användbarhet och design: Onehub

enhub

Som en bloggare av b-listan blir du ofta målet för affärsförfattare, programvaruutvecklare och sökmotortunister som vill att du ska marknadsföra sina varor. Jag älskar att vara målet för denna uppmärksamhet, för jag älskar att läsa böcker och jag älskar att se applikationer ute på marknaden. Som produktchef inser jag hur svårt det är att ta en kapabel applikation och göra den till en underbar applikation.

Det är inte ofta, men då och då får du händerna på något speciellt. Programvara ska vara enkel, lätt att navigera med funktionalitet som förutser vad användaren vill göra nästa. Onehub är ett friskt pust och har exakt vad en användare söker för att bygga ut en projektsida som de skulle vara stolta över att bjuda in sina kunder till.

Onehub - Dela affärsinformation

Idag fick jag ett meddelande via mitt kontaktformulär från Laurel Moudy, marknadschef för Onehub. E-postmeddelandet uppmanade mig och 500 av mina läsare (läs vidare för din inbjudningskod) att prova Onehub Utan kostnad. Ironiskt nog, samtidigt som jag fick inbjudan flyttade jag också min e-post till Google Apps så jag kunde inte bekräfta min registrering. Jag fick vänta till i kväll.

Väntetiden var värt det.

Så snart du loggar in enhub, gränssnittet är slående, enkelt och kraftigt Web 2.0. Stora, läsbara teckensnitt med minimala kontroller och maximalt utrymme dölj överflödet av alternativ du har för att bygga ut en otrolig projektsida.

Ditt första alternativ är funktionellt - hur kommer du att använda webbplatsen?
onehub-typ

Nästa är hur du designar, utformar och lägger till nödvändiga komponenter i din blogg. Hela gränssnittet är byggt i en nästan WYSIWYG-redigerare:
onehub redigera

Så snart du designar och lägger till dina komponenter är webbplatsen redo att gå!
onehub-vy

Om du vill ge Onehub ett försök var Laurel trevligt att skicka 500 betakonton, använd bara inbjudningskoden marknadsföringsteknik. Om du är en byrå, designer eller webbutvecklare - låt det inte gå igenom. Detta är en bra applikation och mycket lätt att använda. Om du inte är någon av ovanstående - men du behöver ett projektförvar och inte är tekniskt kunnig, är det här det perfekta programmet för dig.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jag tittar på OneHub och vid en första anblick ser det ut som något som kan fungera för mig. Vet du om det har ett e-postgränssnitt?

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.