Vilken skillnad ett leende gör!

Varje gång jag har ändrat mitt bloggtema har jag släppt en bild av mig på förstasidan. Varje gång jag lämnar det får jag massor av mejl och kommentarer som frågar var det är! Jag gör aldrig det misstaget igen - det är fascinerande för mig hur mycket feedback och personlighet det ger till webbplatsen. Jag är inte narcissistisk på något sätt, jag kämpar med att sätta bilder av mig själv på webbplatsen. Men jag förstår absolut hur svårt det är att bygga en relation med någon du aldrig sett.

Om bloggar är konversationer, hur kan du prata med någon du inte kan se? Jag måste erkänna att webbplatsen verkligen såg generisk ut innan jag bäddade in min leende mugg i rubriken. Jag undrar hur stor inverkan ett leende ansikte har på bloggens tillväxt. Visst har det viss inverkan.

Glamourbilden ovan togs för ungefär 4 år sedan medan jag arbetade för en dot com i Denver, Colorado. Jag är tyngre, gråare och mjukare än jag var på det fantastiska fotot. Den fotografen hade mycket talang! Det är ett skott som jag kommer att hålla kvar på webbplatsen ett tag. Om jag självklart inte kommer tillbaka i form (annat än päron). Jag skojar med människor att om jag var tvungen att jogga eller cykla för att köra min bärbara dator, skulle jag vara Mr. Universe. Visst kan vetenskapen komma ikapp med oss ​​för att ge oss en hälsosam livsstil med tangentbord, pizza och sena nattprogrammering, eller hur?

Under tiden håller jag glamouren uppe. När jag får träffa dig ser du samma leende där - även om ansiktet inte är lika vackert.

😉

13 Kommentarer

 1. 1

  Doug

  Grattis till den nya designen. Mycket trevligt och rent.

  (Och nu går annonslänken till en enkel textsida som säger att den kommer att omdirigera mig till rätt sida. I stället fortsätter den bara att ladda om sig själv. Är det ett Mac-problem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Stor förbättring!

  Jag tänkte säga 'Ditch the suit and get back to the jovial image you had before', och sedan tänkte jag en stund ... kanske två ...

  Okej, behöver vi verkligen en annan kille i kostym som pratar om teknik och marknadsföring? ÄVEN, vill vi verkligen läsa om teknik och marknadsföring från en slacker i en tröja (gammal bild)?

  Så vad gör vi? Vi behöver en kombination av den första bilden med dig att skratta och den andra bilden - men utan slips. Hela "vänliga / roliga, icke-täppa, men ändå professionella" utseende.

  Men hej, det är ditt samtal, och du är fortfarande x1000 modigare än jag för att använda en headshot i din rubrik. (Jag kommer att hålla fast vid mitt säkra ambigramhuvud tills jag granskar ... igen ...) 😉

 5. 8

  Okej, kom ihåg att det här kommer från en kille som har en tecknad film i sig själv, men som William gillade jag den "skrattande Doug." Men till skillnad från William vill jag ha min teknik och marknadsföring från en slacker i en tröja 🙂

  Det är dock en fantastisk bild, och det övergripande utseendet är fantastiskt - skarpt, rent men djärvt.

  Jag gillar det.

 6. 10

  Tonys röst: skrattande Doug.
  Min röst: Skrattande Doug.

  Rösta nu! 😉

  Tony: Jag känner din blogg mycket bra nu - din blir SOAP'd när vi talar av Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Om en lätt uppgift som att göra det här var! (borde vara en bra månad i terapibranschen)

 7. 11
 8. 13

  allt detta samtal om leende ansikten och katter fick mig så jag bestämde mig för att lägga till en sidofältwidget av WinExtra-maskoten ungefär halva vägen ner LOL .. jävla er för alla dessa varma och fuzzy grejer 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.