När blev Old Spice cool?

Old SpiceMin son och jag var tvungna att springa till butiken ikväll för lite deodorant. Vi var inte illaluktande eller något ... han började bara springa ut och så stal han min deodorant. Så vi kommer till deodorantsektionen vid den lokala Kmart och han börjar plocka upp Old Spice. Gammal krydda? Jag minns Old Spice för 30 år sedan. Det betyder att det är äldre krydda nu, eller hur? Det tror jag inte. Kanske med åldrandet har det blivit bättre.

Jag säger åt honom att köpa en god Mennon eller Right Guard. Han säger nej. Han vill ha Old Spice.

Jag säger till honom att jag inte vill att mitt hus ska stinka som tonåringar och Old Spice.

Han håller fast vid Old Spice med ett dödsgrepp.

Jag köper honom Old Spice.

Gammal kryddvideoNär blev Old Spice cool? Vad fan hände? En dag sätter de ihop tvål på ett rep julpaket och nästa dag har de en otrolig webbplats som heter When She's Hot (eller ... med humor i webbadresser, kanske är det ... "When She Shot". Hur som helst kan du faktiskt blanda dina egna beats och video på sajten med några av ögonkonfektklippen de har där. Här är min video.

Old Spice… eh… “OS” kan ha funnit hemligheten till att bli cool: stink inte, visa sexig kvinna. Nu vet jag varför min son valde.

Lycka till med det, Bill! Jag gick med Höger vakt XTREME.

De har skateboardåkare ... woohoo.

3 Kommentarer

  1. 1

    Man! Du gjorde min dag, min pappa hade alltid gammalt krydda och jag tyckte om lukten trots att jag aldrig använde den eftersom den inte var cool, som vita strumpor. Jag vill ha lite nu och vilket sätt att börja en dag med bra marknadsföring. Viedo är het, jag hoppas att jag inte stänker för mycket på.

  2. 2
  3. 3

    En av de saker som jag älskar med teknik - det ger verktygen för kreativt arbete till "vanliga" människor. I det här fallet kan vem som helst redigera en film. Denna erfarenhet gör någon mer uppskattad av vad en redaktör gör. (Och kul också).

    När det gäller Old Spice gillade jag aldrig det - men på den tiden kom det i en mörkbrun förpackning. Förtöjning och aldrig så cool. (Sedan springer tonåringarna här runt runt och visar stolt underklädernas märke. Tiderna förändras. Livet är kul.)

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.